Prodej bytu 3+kk, Lido di Jesolo, Itálie, 64 m2 (ID: 2134917)

Lido di Jesolo, Itálie

14 544 306 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Exkluzivní lokalita s jedinečnou příležitostí bydlení v první linii u písečné pláže! Nové apartmány nabídnou nejenom prvotřídní polohu, ale také soukromou pláží s lehátky, ideální pro nerušený odpočinek. Celkem 101 apartmánů o 2 až 3 ložnicích disponují vlastními terasami s nerušenými výhledy na moře. V resortu najdete 3 plavecké bazény s odpočinkovou zónou, kompletně vybavenou posilovnu a garážové parkování. Okolí nabídne nejenom nespočet barů, restaurací, nebo butiků, ale také golfové hřiště nebo nedaleké romantické Benátky.

Proč tato nemovitost
• Exkluzivní poloha v první linii u písečné pláže a promenády.
• Soukromá pláž s plaveckými bazény a lehátky.
• Zahrady pro přízemní apartmány.
• Prostorné terasy s nerušenými výhledy na moře.
• 8 min jízdy od golfového hřiště.
• 10 minut jízdy od mariny.
• Kompletně vybavená posilovna.
• Pohodlné garážové parkování pro maximální praktičnost.
• Mezinárodní letiště s přímými lety z Prahy vzdálené 30 minut od apartmánů.

Umístění
Apartmány se nachází v přímořském městečku Lido di Jesolo, v první linii u písečné pláže. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost včetně barů a restaurací na plážové promenádě. Golfové hřiště Golf Club Jesolo je vzdálené 8 minut jízdy od apartmánů. Cesta k marině s celkem 650 kotvišti zabere 10 minut jízdy. Výhodou je také mezinárodní letiště Marco Polo u Benátek, které se nachází cca. 30 minut od apartmánů.

Lido di Jesolo
Jesolo je známé zejména svými úchvatnými plážemi, které přinášejí slast pro smysly. Při pobytu zde si lze užít nekonečné hodiny slunění, pozorování křišťálově čistého mořského vlnobití a příjemné chvíle plné odpočinku, ale také bohatý noční život, restaurace, obchody, přístav, či golfové hřiště, nebo zábavu pro návštěvníky všech věkových kategorií.

Apartmány na prodej
2 ložnicové apartmány s prostornými terasami a soukromými zahradami.

3 ložnicové apartmány s prostornými terasami a soukromými zahradami.

Standardy a vybavení
Každý apartmán disponuje prostornou terasou, přízemní apartmány nabízí vlastní zahrady. Francouzská okna propouštějí do interiérů dostatek přírodního světla. Soukromá písečná pláž s lehátky, a 3 plavecké bazény s odpočinkovými zónami zaručují nerušený odpočinek. V resortu se nachází kompletně vybavená posilovna a pohodlné garážové parkování.

Termín dokončení
Předpokládaný termín dokončení je stanoven na září 2026.



Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Itálii.

Parametry bytu

Cena
14 544 306 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Lido di Jesolo, Itálie
ID
TT20667
Stavba
Panelová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
64 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Rejcha

Jan Rejcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti