Prodej rodinného domu, Tehovec, Na Hrázi, 132 m2

Na Hrázi, Tehovec

7 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 983 Kč /za měsíc

(Cena včetně odměny RK a právních služeb.)

Prověřené firmy v Tehovci

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi dvoupodlažní rodinný dům 4+1 (132,5 m2) na pozemku o výměře 352 m2, na klidném místě v obci Tehovec (u Říčan), ul. Na Hrázi.
Jedná se o samostatně stojící dům ze smíšeného zdiva (cihla+kámen), která prošla v průběhu let postupnými úpravami. Je v udržovaném, plně funkčním stavu.

V přízemí domu (87 m2) se nachází obývací pokoj, prostorná kuchyně s jídelnou, ložnice, koupelna, chodba a zádveří. Samostatný vstup má technická místnost, kolna a dřevník.
Do podkroví (48 m2) jsou vestavěny dvě ložnice a chodba.

IS: el. 230/400V, kanalizace, vodovod + vrt, plyn na hranici pozemku. Vytápění nově instalovaným tepelným čerpadlem a krbovými kamny s výměníkem. Ohřev TUV bojlerem.

Pozemek disponuje dvěma vjezdy (parkování na pozemku).

Jedná se o velmi klidné místo pro rodinné bydlení v kontaktu s přírodou (rozsáhlé lesy, možnost sportovního vyžití, cyklostezky atp., vše v docházkové vzdálenosti). Obec se zároveň nachází pouhých 3,5 km od Říčan. Obec Klokočná přímo za lesem. V obci je mateřská škola, knihovna, restaurace, další vybavenost v přilehlém Mukařově a v Říčanech Škola, školka. Dopravní spojení do Prahy (příměstské autobusy na metro C).

Koupi nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám v případě zájmu vyřídíme na míru.

Pro další informace a sjednání termínu prohlídky volejte.

(PENB v přípravě)

Parametry domu

Cena
7 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně odměny RK a právních služeb.
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Na Hrázi, Tehovec
ID
0023-NP07931
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
132 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
352 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Frank

Jan Frank

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tehovci?

Podobné nemovitosti