Prodej rodinného domu, Praha, 228 m2

Praha 4 - Újezd u Průhonic

34 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 165 847 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme Vám zcela novou dvoupodlažní vilu 6+kk v projektu Park Újezd- Praha 4. Celková užitná plocha vily je 228m2, což přináší dostatek prostoru a soukromí pro každého člena Vaší domácnosti.

Vstup do vily je řešen velkoryse skrze designový portál, který zároveň nabízí atraktivní prostor k rozmanitému využití. Z prakticky navržené haly se jednoduše dostanete do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde dominují rohová nadstandardní velkometrážní okna s bezpečnostním trojsklem. Z chodby je přístupná i nepostradatelná garáž, praktická technická místnost, toaleta, pokoj pro hosty/ pracovna, sklad a elegantní schodiště, které Vás přivede do druhého patra. Po pravé straně vstoupíte do třech pokojů a samostatné koupelny s toaletou, a po levé straně je hlavní ložnice s terasou a samostatnou koupelnou s toaletou. Ze všech pokojů je výhled na zahradu.

Velkou výhodou našeho projektu je partnerství se společností Tempus Design. S jejich pomocí máte možnost si naprosto individuálně přizpůsobit vaši vilu dle svých představ.

ÚJEZD u PRŮHONIC
Je městskou částí Praha Újezd, která je součástí městského obvodu Praha 4 a nachází se na jihovýchodním okraji hlavního města Prahy. Oblast se nachází u Milíčovského lesa, který je přírodní památkou a je zde široká síť cyklostezek, Minizoo Milíčovský Dvůr a pouze 200m od této vily je vstup do Dendrologické zahrady. Linka metra C je v dojezdové vzdálenosti pár minut. Na stanici metra Opatov se pohodlně dostanete také městskou hromadnou dopravou. V blízkosti je navíc obchodní centrum Westfield Chodov, které je největším obchodním centrem ve střední Evropě a nabízí širokou škálu obchodů, restaurací, kaváren a kromě toho i multikino Cinema City.

PARK ÚJEZD KLUB
Prožijte každý den v komfortu. Prožijte každý den s vědomím, že jste váš drahocenný čas strávili podle vašich představ. Zajistíme Vám život v pohodlí bezpečné komunity, se službami na míru pro Vás. Právě bezpečí a komunitní život je v základní hodnotou a velmi si zakládáme na tom, aby se rezidenti cítili bezpečně a vládla zde vysoká míra sounáležitosti. Správce přímo v areálu, regulovaný vjezd vozidel do areálu a kamerové systémy u vjezdů jsou důležitými prvky, díky kterým se budete cítit opravdu bezpečně. Klubové bydlení nabízí velké množství skvělých výhod exkluzivně pro rezidenty. Fitness a spa s nejmodernějším vybavením, venkovní bazén v parku, restaurace, designový cowork a atraktivní prostory k pořádání oslav a akcí jsou plně k dispozici pouze pro rezidenty. Prostory, ve kterých se můžete scházet s přáteli, rodinou a kvalitně si užívat volný čas v prostředí domova.

Při koupi vily vzniká nárok na klubové členství.

Parametry domu

Cena
34 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Praha 4 - Újezd u Průhonic
ID
01531
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
228 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
469 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petra Kubicová

Petra Kubicová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti