Prodej rodinného domu, Vyškov, A. B. Svojsíka, 291 m2

A. B. Svojsíka, Vyškov - Dědice

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Vyškově

Informace k domu

Realitní kancelář 100klíčů a. s. nabízí zprostředkování prodeje zděného domu s garáží, dispozicí 5+KK o celkové užitné ploše 291 m2. Rodinný dům se nachází na pozemku o výměře 1022 m2 v klidné vilové čtvrti Vyškova Dědice.

Dominantou domu je obývací pokoj s krbem a kuchyňským koutem o výměře 63 m2, ze kterého je možný přístup francouzským oknem na terasu a k bazénu.

Dům je napojen na vodovodní řad a veřejnou kanalizaci. Vytápění je zajištěno kombinovaným plynovým kotlem, příp. lze celý dům vytopit i teplovodní krbovou vložkou. Teplá užitková voda je ohřívána plynovým kotlem nebo nově vybudovaným solárním ohřevem. Systém vytápění i ohřev vody je zcela automaticky řízený, tj. po nastavení požadované teploty je upřednostňován energeticky úspornější systém.

Okna jsou dřevěná - eurookna, interiérové dveře jsou z masivu. Ve všech místnostech jsou klimatizační jednotky, některé z nich umožňují i přitápění v chladnějších dnech. V domě jsou 2 koupelny a 2 toalety.

Na pozemku se nachází bazén Desjoyaux s posuvným zastřešením o rozměru 6 x 3 m se salinací (bezchlórovou úpravou vody), 2 zahradní domky a 3 venkovní parkovací místa.

Dům je ze dvou třetin podsklepen, kromě technického prostoru jsou zde dvě velké místnosti s denním světlem a možností větrání. V jedné z nich je nyní relaxační prostor s infrasaunou a sprchou, zbývající prostor je možno využít jako posilovnu. V druhé místnosti může vzniknout např. kancelář nebo ji využít jako skladovací prostor.

V blízkosti domu se nachází autobusová zastávka, pošta, restaurace, mateřská a základní škola. Do 6 min jízdy autem je dosažitelné centrum s veškerou občanskou vybaveností.

Samozřejmostí je rychlé vyřízení hypotéky za příznivých podmínek.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
A. B. Svojsíka, Vyškov - Dědice
ID
240000729
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
291 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1022 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Mgr. Radek Jindřich

Mgr. Radek Jindřich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vyškově?

Podobné nemovitosti