Prodej rodinného domu, Milovice, 225 m2

Milovice

14 153 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 67 449 Kč /za měsíc

(lze financovat hypotečním úvěrem, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Milovicích

Informace k domu

O tomto domě na jižní Moravě můžu bez nadsázky prohlásit, že vám zvládne splácet hypotéku levou zadní!

...díky menšímu apartmánovému domu, který současní majitelé v roce 2013 postavili v zadní části pozemku a vysoké poptávce po ubytování na jižní Moravě vám tyto dva apartmány o kapacitě 8 lůžek dokáží bez problémů splácet vaši hypotéku a vy tak můžete bydlet prakticky zdarma. A tohle o sobě nemůže prohlásit prakticky žádný jiný rodinný dům! Za to dám ruku do ohně.

Navíc díky svému umístění v zadní části pozemku vás ubytovaní hosté nebudou prakticky vůbec nijak omezovat ve vašem bydlení. Při zcela realistické obsazenosti 45 %/rok a ceně za lůžko 500 Kč vám tyto dva apartmány dokáží ročně generovat 657 000 Kč, tj. 54 750 Kč/měsíc.

Díky vřelému přístupu současných majitelů, vyhledávané lokalitě a krásně připravených pokojů jezdí do ubytování většina hostů opakovaně.

Rodinný dům v přední části je dvoupodlažní + podsklepený prostor. Dispozičně se jedná o 5+KK o čisté podlahové ploše 151 m2 + balkon, garáž, veranda a sklepy. Na nedostatek prostoru si zde stěžovat určitě nebudete. V roce 2018 proběhla v 1. podlaží kompletní rekonstrukce. Dům je samozřejmě připojen na všechny inženýrské sítě (elektřina, vodovod i kanalizace). Pokud vás zajímá více technických informací jak o rodinném domě, tak o apartmánovém domě najdete je na webu dummilovice.cz

Obec Milovice jsou ideálním výchozím bodem pro návštěvu blízkého města Mikulov, známého svou malebnou zámeckou zahradou, vinařskou kulturou a v posledních letech i výbornou gastronomií.

Pro milovníky historie je v dosažitelné vzdálenosti zámek Lednice, zapsaný na seznamu UNESCO, se svými romantickými zahradami a unikátní architekturou. Pro odpočinek a relaxaci můžete navštívit oblíbený aquapark Aqualand Moravia , který je od Milovic vzdálený jen 20 min. autem.

Milovice jsou vynikajícím výchozím bodem pro milovníky cyklistiky. Můžete si vybrat pálavskou trasu a vyrazit do nedalekého Pavlova, pak dále pokračovat do Dolních a Horních Věstonic či do Klentnice. Další variantou je zamířit na kole k Lednicko-valtickému areálu, nebo objet celou nádrž Nové Mlýny. Krásných cyklotras zde najdete nespočet.

Pro více informací a domluvení prohlídky těchto dvou domů mě neváhejte kontaktovat, nebo navštivte webovou stránku dummilovice.cz

Parametry domu

Cena
14 153 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
lze financovat hypotečním úvěrem, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Milovice
ID
00014
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
348 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
225 m2
Plocha nemovitosti
902 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Martin Tesárek

Bc. Martin Tesárek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Milovicích (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti