Prodej rodinného domu, Hvozdná, Hřbitovní, 192 m2 (ID: 2133689)

Hřbitovní, Hvozdná, okres Zlín

3 190 000 Kč HYPOTÉKA od 15 203 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a odměny RK)

Prověřené firmy v Hvozdné

Informace k domu

Prodej RD Hvozdná

Se souhlasem majitele si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji rodinný dům v malebné obci Hvozdná, 10 km od města Zlína.

Rodinný dům je dvoupodlažní, s garáží, sklepem a zahradou, o zastavěné ploše 96 m² a celkové užitné ploše 192 m².
V přízemí domu se nachází vstupní chodba, ze které vedou schody do patra a vejdeme i do kuchyně, a dále do koupelny s toaletou.
Za kuchyní jsou 2 pokoje, které lze využít jako jídelnu spojenou s obývacím pokojem, kde bude rodina trávit společný čas u dobrého jídla… anebo zde můžete přivítat návštěvu. Další pokoj lze využít jako ložnici, kde budete mít klid na odpočimek a soukromí.
V kuchyni se dá prostor využít na maximum. V nové kuchyňské lince můžete mít vestavné spotřebiče jako je lednice, myčka, elektrická trouba… ale to už necháme na Vaši fantazii.
Koupelna je dost prostorná na sprchový kout, umyvadlo, toaletu a místo se zde najde i na pračku, sušičku, ale i na skříňky na ručníky a úklidovou drogerii.
V patře se nachází 3 pokoje, které přímo vybízí k dětské fantazii. Mohou zde vzniknout 2 dětské pokoje a prostorná šatna s vestavnými skříněmi se spoustou úložného prostoru. A věřte, že děti zde najdou svoje království…
V suterénu domu je menší sklep, který u domu nesmí chybět. A ptáte se, kde budete parkovat? Máme pro Vás řešení! Součástí domu je i garáž, kde pohodlně zaparkujete své auto a najde se místo i na sekačku.
K domu náleží i zahrada o celkové výměře 469 m², kde můžete relaxovat. A najde se i kousek místa na záhonek… třeba s jahodami…
Dům je určený k celkové rekonstrukci, což brát i jako výhodu, jelikož si jej upravíte podle Vašich představ… a fantazii se meze nekladou.
Nemovitost je napojena na obecní kanalizaci, elektřinu 220 a 380V, plyn, na pozemku je k užívání studna s pitnou vodou, přípojka na obecní vodu je na hranici pozemku. Teplo zajišťuje plynový kotel, teplou vodu elektrický bojler. Poloha domu s celodenním slunečním svitem přímo vybízí k instalaci solárních panelů, na které je možné získat dotace. Koupí domu získáte i velký bonus, a to opravdu skvělé sousedy, což je v dnešní době opravdu k nezaplacení!
A ptáte se, co občanská vybavenost? Tak ta je víc dobrá! V obci Hvozdná najdete ZŠ a MŠ, dětské hřiště, potraviny, pohostinství a restauraci, lékaře a dokonce i divadlo, kam můžete vyrazit za kulturou. O zábavu se Vám postará místní ochotnický spolek.
Tak co, líbí se Vám dům, kde svoje představy proměníte ve skutečnost? Chcete to mít do Zlína co by kamenem dohodil a láká Vás bydlení na vesnici kde to žije? A chcete mít skvělé sousedy? Potom tento rodinný dům určený přímo Vám! A financování také umíme. Úvěr šitý na míru na koupi nemovitosti Vám velice rádi a zdarma zajistí naši certifikovaní finanční poradci.
Nemovitostí Vás velice ráda provede realitní makléřka Alena Lužná.

Parametry domu

Cena
3 190 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a odměny RK
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Hřbitovní, Hvozdná, okres Zlín
ID
A2024007
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
192 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
96 m2
Plocha nemovitosti
469 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Alena Lužná

Alena Lužná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hvozdné?

Podobné nemovitosti