Prodej rodinného domu, Kroměříž, Čelakovského, 170 m2

Čelakovského, Kroměříž

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, cena na dotaz, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Kroměříži

Informace k domu

Představujeme Vám exkluzivní nabídku prodeje jedinečného rodinného domu 3+1 o užitné ploše 168 m2, nacházejícího se v malebném a klidném prostředí historického města Kroměříž. Tento kouzelný dům je situován jen pár minut jízdy od dálnice D1 směrem na Brno a Ostrava, což zajišťuje vynikající dostupnost.

Domov, který kombinuje eleganci s praktičností, nabízí prostornou předsíň s obytným prostorem pro piáno, což vytváří ideální místo pro relaxaci i zábavu. Srdcem domu je romantická kuchyně ve stylu Provance, vybavená kvalitní kuchyňskou linkou značky KORYNA, která potěší každého, kdo má rád vaření.

V přízemí se dále nachází koupelna s vanou a samostatným WC, stejně jako útulný obývací pokoj s krbem a originální prosklenou posuvnou stěnou, která rozšiřuje prostor interiéru. Zimní terasa zve nejen k posezení, ale v těchto slunných měsících k procházce unikátní zahradou, která na svých 98m2 je skutečným skvostem celého exteriéru – ať už je to idylický kout lesa, posezení pod meruňkou, nebo prostorná pergola s grilem, každý najde své oblíbené místo pro odpočinek nebo zábavu.

Druhé patro domu hostí dva pokoje s přístupem na velkou terasu, která nabízí dechberoucí výhledy na okolí. Každý pokoj je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a soukromí.

Pro vaše pohodlí je k dispozici také hlídaná garáž umístěná pouze 100 metrů od domu, což zajišťuje bezpečí vašeho vozidla.

Proč si vybrat tento dům?
- Exkluzivní lokalita v Kroměříži s vynikající dostupností.
- Luxusní interiér s mnoha vlastnostmi pro komfortní bydlení.
- Úchvatný exteriér s nekonečnými možnostmi pro relaxaci i zábavu.
- Bezpečné parkování v hlídané garáži.


Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vlastnit tento nádherný rodinný dům, který splní všechny vaše představy o ideálním domově. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku této výjimečné nemovitosti. Váš nový domov na Vás čeká! Šebestová reality, realita pro všechna velká i malá přání.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, cena na dotaz, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Čelakovského, Kroměříž
ID
14064
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
168 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
121 m2
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
219 m2
Plocha zahrady
98 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Romana Duraja Šebestová

Romana Duraja Šebestová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži?

Podobné nemovitosti