Prodej bytu 3+kk, Kašperské Hory, Smetanova, 68 m2

Smetanova, Kašperské Hory

4 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 968 Kč /za měsíc

(Cena je včetně právních služeb a provize RK)

Prověřené firmy v Kašperských Horách

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Milujete šumavskou přírodu? Rádi byste jezdili do „svého“ a nemuseli pokaždé řešit ubytování? Máme pro Vás nabídku světlého prostorného bytu 3+kk (68 m2 plus sklep), který se nachází ve 2. patře bytového domu v centru malebných Kašperských Hor, jen 3 minuty chůze od historického náměstí s kostelem sv. Markéty, radnice či řadou příjemných kavárniček a restaurací, kousek od vznikajících luxusních apartmánů Bílá růže. Vše podtrhuje výhled na romantický hrad Kašperk a okolní nádherné šumavské lesy.

Byt tvoří vstupní chodba, ze které vcházíme do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dále se dostáváme do první ložnice. Do druhé ložnice je vstup rovněž z chodby, stejně jako do koupelny, na wc a do úložné komory.
Byt prošel v předchozích letech částečnou rekonstrukcí, podlahy jsou plovoucí a dlažba, v kuchyni se nachází kuchyňská linka s množstvím úložného prostoru a elektrická trouba se sporákem. V koupelně je vana, ohřev vody zajišťuje bojler umístěný v úložné místnosti.

V inzerci je použita vizualizace, která může sloužit jako inspirace pro vytvoření krásného a jedinečného interiéru.

Milovníci Šumavy si přijdou na své jak v létě – nespočet krásných turistických a cyklistických tras a cílů, tak v zimě – nachází se zde jak oblíbené běžkařské tratě, tak známá komornější lyžařská střediska.

Do Kašperských Hor přijedete pohodlně ze všech větších měst, v letošním roce má být dokončen další úsek dálnice D4, díky čemuž cesta z Prahy potrvá jen něco málo přes hodinu.

PENB bude dodán, prozatím je v inzerci uvedená třída G. V případě více vážných zájemců si prodávající vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Budu se na Vás těšit na prohlídkách!

Parametry bytu

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Smetanova, Kašperské Hory
ID
257-NP01176
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
71 m2
Patro
3. z 5
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Cool

RE/MAX Cool

Roztylské náměstí 393/35, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Bc. Andrea Mixanová

Bc. Andrea Mixanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kašperských Horách?

Podobné nemovitosti