Pronájem skladu, Horní Tošanovice, 2897 m2 (ID: 2131954)

Horní Tošanovice

40 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Horních Tošanovicích

Informace k nemovitosti

Hledáte pro své podnikání prostorné a flexibilní komerční prostory v atraktivní lokalitě? Nabízíme k pronájmu halu o rozměrech 9,5 x 42m, celkem 397m2 plochy, disponující 2x plechovými vraty a 1x vraty na dálkové ovládání s výškou vjezdu 4,2m, což zajišťuje pohodlný přístup pro větší vozidla nebo techniku.
K hale náleží rozlehlá venkovní asfaltová plocha o velikosti 2500m2, oplocená s možností uzamčení, což zvyšuje bezpečnost vašeho majetku. Přístup na pozemek zajišťuje obecní cesta. Nájemné za tyto výjimečné prostory je stanoveno na 40.000 Kč/měsíc.
Tato jedinečná nabídka se nachází v Horních Tošanovicích, v prostorách bývalého statku s výbornou dopravní dostupností do měst Havířov, Frýdek Místek, Třinec, Český Těšín. V nedaleké blízkostí sjezd na dálnici. Ideální pro podnikatele hledající prostor pro skladování, výrobu nebo obchodní činnost.
Nenechte si ujít tuto výjimečnou možnost pronájmu a kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Těšíme se na spolupráci a poskytnutí prostorů, které otevřou nové možnosti pro váš podnik.

Parametry nemovitosti

Cena
40 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Horní Tošanovice
ID
19
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
2897 m2
Typ objektu
Přízemní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hplus Reality

tř. T. G. Masaryka 1108, Frýdek-Místek, Frýdek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Sylva Sabelová

Sylva Sabelová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Horních Tošanovicích?

Podobné nemovitosti