Prodej rodinného domu, Praha - Čimice, Libčická, 170 m2

Libčická, Praha 8 - Čimice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme Vám velmi zajímavou nemovitost na Praze 8 Čimice v ulici Libčická. Jedná se o vícegenerační rodinný dům se dvěma separátními byty, s možností vestavby třetího, nemluvě o dalších možnostech vyplývajících z možností v místě vzhledem k velikosti pozemku a kategorizaci dle územního plánu.

Celkový pozemek včetně zastavěné plochy a nádvoří o velikosti 728 m2 je umístěn mezi dvěma ulicemi Libčická a ulicí Mlazická, v podstatě tedy nabízí dva separátní vstupy.

Možnost parkování na vlastním pozemku.

Užitná plocha domu je cca 170 m2 s vydaným stavebním povolením k rozšíření na 230 m2.

Na každém podlaží bytová jednotka o dispozici 2+kk a velikosti cca 60 m2. Oba byty jsou vybaveny moderní kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů, pračkou a moderním nábytkem, který je součástí prodeje nicméně v případě nezájmu o vybavení je reálné ho vyklidit.

Dům prošel částečnými avšak razantními rekonstrukcemi zahrnujícími nové inženýrské sítě (elektřina v mědi, vodoinstalace a odpady v plastu), plastová okna s trojskly, nový plynový kondenzační kotel, zajištění rychlého ohřevu vody bez větší časové prodlevy další byly estetické a kvalitativní zásahy viditelnými dle foto prezentace.

IS: vodovod, kanalizace, elektřina, plyn
PENB nebylo zatím vlastníkem dodáno proto uvádíme kategorii G.

Pěkné, klidné místo vedle zdravotního střediska, základní školou a mateřskou školou a zastávkou bus směr metro linky C či linky B cca 100 m od domu. 400 m od domu přírodní park Drahaň - Troja (s turistickými cestami), rozprostírající se až k Vltavě. Cca 1 km supermarket. Možnosti rozličného sportovního vyžití.

S případným vyřizováním dotace či hypotečního úvěru vám rádi pomůžeme prostřednictvím s námi spolupracujících profesionálních společností.
Vzhledem k místu, citlivé vnitřní rekonstrukci a možnostem, jenž místo dle územního plánu nabízí doporučujeme, jak k bydlení, tak k případnému investičnímu záměru. Doporučujeme.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105078.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Libčická, Praha 8 - Čimice
ID
N105078
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
728 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ladislav Sýkora

Ladislav Sýkora

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 8?

Podobné nemovitosti