Prodej rodinného domu, Skuhrov, 150 m2 (ID: 2129964)

Skuhrov

13 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 289 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Skuhrově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

V malebné části obce Skuhrov u Železného Brodu, na dohled krás Českého ráje a zároveň kousek od horských vršků Krkonoš Vám nabízíme dům o dispozici 4kk. Novostavba byla zkolaudována v prosinci 2022 a je dokončena z 90%. V domě zbývají dokončit pouze finální podlahy krom ložnice, podbití střechy, obklad koupelny a zimní terasa, dle vkusu nového majitele . (K dispozici je i materiál na dodělávky, např. 12m2 podlahy, která je v ložnici, ukotvení na zimní terasu, a další.)

S celkovou užitnou plochou 150m² nabízí tento přízemní dům pohodlné bydlení pro každou rodinu. Interiér je prostorný a plný přirozeného světla, díky velkým oknům, které nabízejí nádherný výhled na okolní krajinu. Velkým benefitem je půdní prostor využitelný jako úložný nebo je zde možnost vytvoření "herního" koutku. Vytápění domu je řešeno krbovými kamny a podlahovým topením, které zajišťuje elektrický kotel. Nemovitost je připojena k vlastní ČOV. Přívod vody je zajištěn z vrtu na pozemku a elektřina je k dispozici jak ve standardním napětí 230 V, tak i ve vyšším napětí 400 V.

Kromě samotné nemovitosti je tu také příležitost těšit se z venkovních prostor, které nabízejí dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu.
Pozemek je mírně svažitý a kaskádovitý. Za domem je příprava na možnou kůlnu pro zahradní nářadí. Vedle domu je rovinatý prostor s voliérou, posezením a bazénem. Ve spodní části pozemku je příprava na jezírko a také možnosti pro chov domácích zvířat. Na celém pozemku jsou vzrostlé ovocné stromy, keře, okrasné květiny, které v létě hrají všemi barvami.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří vyhledávají klidné a soukromé bydlení v blízkosti přírody. Okolí nabízí možnosti pro pěší turistiku, cykloturistiku a další outdoorové aktivity. Dojezdová vzdálenost do Železného brodu či Jablonce nad Nisou je 10minut jízdy autem, v Liberci jste za 20minut a horská střediska Bedřichov či Harrachov je vzdálen kolem půl hodinky. Dům je vhodný pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří potřebují dostatek prostoru pro své zájmy. V obci probíhají společenské a kulturní akce nejen pro rodiny. Za zmínku stojí velmi vřelé sousedské vztahy.

V případě doplňujících dotazů mě neváhejte kontaktovat

Budu se těšit na prohlídce :)

Parametry domu

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Skuhrov
ID
0329-NP00020
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1233 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Helena Hadincová

Helena Hadincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Skuhrově (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti