Prodej bytu 3+1, Loučovice, 57 m2 (ID: 2129608)

Loučovice

2 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 008 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Loučovicích

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme prodej prostorného bytu 3+1 o celkové ploše 64 m2 v Loučovicích. Je to obec ležící na řece Vltavě mezi Lipnem nad Vltavou a Vyšším Brodem. Okolí Loučovic je zajímavé především pro pěší turisty a cyklisty, na které čeká řada turistických stezek a cyklotras. V blízkosti Loučovic se nachází přírodní rezervace Čertova stěna-Luč, s proslulou skalní hradbou, kamenným mořem a Čertovy proudy. Loučovice a okolí jsou bohaté na lokality vhodné pro rybaření. Oblíbené středisko zimních sportů Lipno-Kramolín je od Loučovic vzdálené 5 kilometrů.
Bytová jenotka je určena ke komplení rekonstrukci.
Dispozice jednotky: předsíň, šatna, koupelna , samostatné WC, obývací pokoj, kuchyňský kout, ložnice, pokoj.
Součástí bytu je i sklepní kóje a možnost využívat společné prostory. Dům prošel kompletní revitalizací (plastová okna, zateplení, fasáda, výtah, společné prostory).
Vytápění a ohřev vody je zde řešen tepelným čerpadlem pro celý dům .
Hlavní přidanou hodnotou tohoto bydlení je zejména perfektní lokalita. Byt je k dispozici k nastěhování ihned. Vzhledem k výše uvedenému se jedná o ideální možnost pro vlastní bydlení, ale i pro investiční příležitost.
Nemovitosti lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102982.

Parametry bytu

Cena
2 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Loučovice
ID
N102982
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslava Bauerová

Mgr. Miroslava Bauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Loučovicích?

Podobné nemovitosti