Prodej rodinného domu, Hluboká nad Vltavou, Dvořákova, 205 m2 (ID: 2129566)

Dvořákova, Hluboká nad Vltavou

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hluboké nad Vltavou

Informace k domu

Exkluzivně nabízím prodej rodinného domu v Dvořákové ulici. Krásný rodinný dům je určen pro početnou aktivní rodinu, která ocení nízkoúdržbovou zahrádku s bazénem, perfektní pergolu pro letní posezení a v neposlední řadě místo pro zaparkování 2-3 aut.

Samostatný velkorysý rodinný dům o dispozici 6+1 s dvěma koupelnami je napojen na obecní vodovod, obecní kanalizaci je vytápěn kotlem na pelety se zásobníkem a případně dřevem s rozvodem do radiátorů. Rodinné teplo může případně zajistit i krbová vložka umístěná v obývacím pokoji. Velmi příjemných vzdušným prostorem působí dětské pokoje i prakticky celý dům. Stavba byla navržena pro pohodlné rodinné bydlení. Velmi příjemně je rozložené 1.NP, kde z kuchyně a prostoru pro jídelní stůl se vychází francouzským oknem na zmíněnou zahradu.

Dvořákova ulice se nachází klidné v rezidenční čtvrti.
Doporučuji osobní prohlídku. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104709.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Dvořákova, Hluboká nad Vltavou
ID
N104709
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
205 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
365 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jan Kubeš

Jan Kubeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hluboké nad Vltavou?

Podobné nemovitosti