Prodej pozemku pro bydlení, Břežany, 1461 m2

Břežany

1 899 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 050 Kč /za měsíc

(neplatíte provizi, včetně poplatků, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Břežanech

Informace k pozemku

Nabízíme hezký pozemek v blízkosti centra obce Břežany u Znojma o výměře 1.461 m2. Dle územního plánu jde o plochy určené k bydlení, přípustné využití je také rekreace a občanské vybavení. Pozemek je rovinatý obdélníkového tvaru o rozměrech cca 15 x 98 m2. Leží na klidném místě, ukrytém mezi zástavbou rodinných domů a potokem Břežanka. Přístupný je po obecní nezpevněné cestě, která po 150 m navazuje na zpevněnou veřejnou komunikaci. Inženýrské sítě jsou v blízké ulici stávající zástavby. Zatím je pozemek využíván jako orná půda s dobrou bonitou což potěší milovníky zahradničení.

Obec Břežany je středně velkou rozvíjející se obci s veškerou potřebnou občanskou vybavenosti včetně MŠ a ZŠ. Rozšířená občanská vybavenost je dále v 6,5 km vzdáleném městečku Hrušovany nad Jevišovkou. V obci je zámecký areál, na procházku do lesa a k místnímu rybníku je to cca 640 m. Autobusová zastávka je vzdálená cca 100 m a vlaková zastávka Břežany 2 km.

Obec leží v malebném víceméně rovinatém kraji polí, vinic a lesů, protkaném cyklostezkami. Přímo obcí vede Znojemská vinařská stezka, jde o dlouhodobý projekt ochrany kulturního dědictví a rozvoje vinařské turistiky na jižní Moravě. Okresní město Znojmo, kterému se za starého c. k. mocnářství říkalo „Perla jižní Moravy“ s unikátními historickými památkami a s bohatým kulturním životem je vzdáleno 24 km. Autem cesta trvá cca 20 min, do Znojma jede také přímý autobusový spoj (cca 50 min). Dobrá dostupnost je také do Brna, do kterého dojedete za cca 35 min autem. Na dálnici je to 22 km. Milovníci vodních sportů ocení možnosti vodní nádrže Nové Mlýny, do Pasohlávek k pláži a Aqualandu Moravia se dostanou za 20 min. Do Rakouského Laa je to také cca 18 min.

Neváhejte mě kontaktovat pro bližší informace, cena je k jednání“

Parametry pozemku

Cena
1 899 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
neplatíte provizi, včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Břežany
ID
00265
Plocha nemovitosti
1461 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REAL STREAM

Kolaříkova 1501/10, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kristina Pipotová

Kristina Pipotová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Břežanech (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti