Prodej rodinného domu, Kujavy, 110 m2

Kujavy

6 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 024 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kujavách

Informace k domu

Hledáte útočiště od městského shonu a ruchu? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Představujeme vám náš rodinný dům, který se nachází v náručí malebné přírody, jen krátkou cestou od civilizace. Tato nemovitost je ideálním místem pro ty, kteří touží po klidu, čistém vzduchu a soukromí.

Nabízíme rodinný dům s hospodářskou budovou, dílnou, kůlnou a rozsáhlými pozemky, které se rozprostírají v nádherném přírodním prostředí.
Dům má dispozici 4+kk a rozlohu 110 m2, nabízí tak dostatek prostoru pro celou rodinu. Místnosti zahrnují obývací pokoj s kuchyní, 3 pokoje, koupelnu s toaletou a 2 komory. Dům má půdu, což poskytuje možnost dalšího rozšíření nebo využití. Dílna poskytuje prostor pro vaše hobby či pracovní aktivity.

Dům je napojen na elektřinu, plyn a vodu z vodovodního řádu, což zajišťuje komfortní a moderní životní standard. K dispozici jsou také 2 studny, které vám umožňují využívat zdroje přírody pro zahradničení nebo zavlažování. K dispozici je jímka pro odpadní vody. Vytápění je možné provozovat buď dřevem v kamnech a krbu, nebo pomocí plynového kotle, což poskytuje různé možnosti vytápění podle vašich preferencí. Celý dům je možné rekonstruovat podle vašich představ, což vám umožní přizpůsobit si ho podle vašich individuálních potřeb a vkusu.

Tato nemovitost je ideálním místem pro chov zvířat, zahradničení a malé zemědělství pro rodinu, která touží po soběstačném životním stylu. Rozsáhlé pozemky vám nabízejí dostatek prostoru pro pěstování vlastní zeleniny a ovoce, ať už pro vlastní potřebu nebo pro prodej na místních trzích. Možnost těžby dřeva pro vlastní potřebu vám umožní vytápět domácnost či využívat dřevo na stavbu nebo řemeslné práce. Bonusovým prvkem pozemku jsou dva malebné potůčky. Povolení k využití vody je samozřejmostí.

Tato lokalita je opravdu výhodná, pokud jde o dostupnost. S Kujavami umístěnými pouhých 20 minut jízdy autem od Ostravy a pouze 10 minut od Fulneku a Bílovci, nabízí ideální kombinaci klidného venkovského života a snadné dostupnosti k městským oblastem. Navíc skvělé napojení na dálnici umožňuje pohodlnou a rychlou dopravu do dalších destinací. Přítomnost autobusové zastávky pouhých 2 minut od domu je dalším přínosem, který umožňuje snadný přístup k veřejné dopravě pro ty, kteří preferují cestování mimo vlastní auto.

Kujavy jsou místem se ZŠ, MŠ, obecním úřadem i hospůdkou. Veškerá občanská vybavenost se nachází v nedalekém Fulneku či Bílovci.

Tento útulný rodinný dům v srdci přírody skutečně zní jako ideální útočiště pro ty, kteří hledají klid a spojení s přírodou. S rozsáhlými pozemky a různorodými budovami nabízí mnoho možností pro život na venkově.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat.
Těším se na Vás na společné prohlídce.

Parametry domu

Cena
6 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Kujavy
ID
N00166
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
15015 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Renata Valicová

Mgr. Renata Valicová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kujavách?

Podobné nemovitosti