Prodej rodinného domu, Dolní Dvořiště, 1000 m2 (ID: 2128332)

Dolní Dvořiště

2 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 296 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Dolním Dvořišti

Informace k domu

Nabízíme k prodeji objekt bývalého kulturního domu s prodejnou a bytem správce v Tiché u Dolního Dvořiště. Tichá je místní část obce Dolní Dvořiště, nachází se jen 5km od Dolního Dvořiště od státní hranice s Rakouskem. Nachází se v příjemné klidné krajině Novohradských hor.

Objekt má 3 podlaží – část objektu je podsklepena, kde byly sklady a kotelna, v přízemí domu byla prodejna, restaurace, kuchyně, společenský sál, zázemí a v podkroví byl byt správce objektu. Rozměry budovy činí ctihodných 32x12m a jeho uspořádání a konstrukce je vhodná pro přestavbu třeba na bytový dům nebo na vícegenerační rodinný dům. Dle územního plánu je pozemek a stavba určena pro využití smíšené obytné. Pozemek okolo objektu je ve vlastnictví obce Dolní Dvořiště. Objekt je napojen na veškeré inženýrské sítě.

Lokalita Tichá bude v budoucnu velmi atraktivní místo, a to z důvodu rozvíjejícího se turistického ruchu (blízkost Novohradských hor, rekonstruovaná tvrz přímo v Tiché, velké množství turistických i cyklistických tras) a také pro bydlení pro lidi, kteří pracují třeba v Rakousku. Aktuálně budovaná dálnice D3 atraktivitu ještě zvýší. Bude snadno dostupná, přesto nenaruší klidnou okolní krajinu Tiché.

V případě, že vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Zodpovím veškeré vaše dotazy a zajistím prohlídku nemovitosti. Mohu vám pomoci i se zajištěním financování.

Parametry domu

Cena
2 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Dolní Dvořiště
ID
00038
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1000 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
438 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

EUROTIME s.r.o.

Kostelní 1226/32, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Ladislav

Petr Ladislav

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Dvořišti?

Podobné nemovitosti