Prodej rodinného domu, Mostkovice, 200 m2

Mostkovice

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Mostkovicích

Informace k domu

Píše se rok 1936 a právě se dokončuje stavba, která se nachází v těsné blízkosti vodní nádrže Plumlov s nádherným výhledem na hráz přehrady a její okolí. Vilu nechal pro svou manželku pocházející ze Španělska vybudovat stavbyvedoucí Plumlovské přehrady. Vila byla po ní pojmenována “Carmen“.
Nynější majitelka nechala nemovitost v roce 2004 zrekonstruovat. Byla vyměněna původní okna za plastová, nové podlahy, objekt byl zateplen, byla zhotovena nová střecha, elektrické rozvody, topení a zateplení stropní části.
Jedná se o nepodsklepenou patrovou nemovitost. V I.NP se nachází velký obývací pokoj s jídelnou, kuchyň a sociální zázemí. V II. NP se nachází tři ložnice a dále je zde situována koupelna se sprchovým koutem a WC. Z centrálního schodiště se dále vchází na velkou prostornou terasu s výhledem na přehradu. Nemovitost je napojena na elektřinu, septik a vlastní studnu. Objekt je vytápěn ÚT na tuhá paliva a elektrickými přímotopy.
Parkovat lze přímo na vlastním pozemku s rozlehlou zahradou o výměře 1990 m2, příjezd je zajištěn po zpevněné asfaltové komunikaci, jižní stranu vily obklopuje les, přístupný přímo z pozemku.
Součástí pozemku je dále chatka „Bukovanka“, o výměře cca 20 m2, která je situována v horní části pozemku.
Vzhledem ke své atraktivní poloze u Plumlovské přehrady byla vilka v posledních letech pronajímána k rekreačním účelům. Na březích a hladině Plumlovské přehrady se totiž pravidelně konají kulturní a zábavné akce. Dále je možno navštívit letní kino Mostkovice nad hrází přehrady, restaurace, pláž s občerstvením a v neposlední řadě i Plumlovský zámek.
Vroucným přáním stávající majitelky je, aby se této nádherné vile s překrásným výhledem opět vrátil její lesk a sláva.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Mostkovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1990 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

IMPULS REALITY, s.r.o.

Křížkovského 55/12, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Sedláček

Mgr. Jan Sedláček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mostkovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti