Prodej pozemku pro bydlení, Mníšek, 2295 m2 (ID: 2127213)

Mníšek

4 567 050 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 765 Kč /za měsíc

(konečná cena včetně právního servisu a provize RK, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Mníšku

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Mníšek u Liberce stále patří právem mezi oblíbené lokality v okolí Liberce. Především díky skvělé dostupnosti a svému venkovskému charakteru.
Aktuálně vám tu mohu nabídnout stavební pozemek, ke je možné postavit klasický RD nebo dvojdům. Zajímavý je především svou lokalitou a naprostým soukromím díky vzrostlým stromům po jeho obvodu.


Lokalita:
Pozemek je umístěn na jižním okraji Mníšku u Liberce, obce se vzrůstající popularitou, vlastní školou a krásnou přírodou v okolí.
Výbornou dopravní obslužnost obce zajišťuje hlavně přímé napojení autobusem i vlakem na sousední Liberec, kde je k dispozici kompletní občanská vybavenost. Přímo v obci je základní škola, pošta, restaurace nebo benzinová pumpa.
Od pozemku je autobusová zastávka vzdálena pár metrů, na vlakovou zastávku je to cca 2,5 km.
Automobilem jste v centru Liberce během 10 minut a to díky nové rychlostní komunikaci.
Mníšek je zároveň oblíbenou volnočasovou aktivitou destinací díky přehradě Fojtce a Mlýnici, cyklostezce nebo dětským hřištím. Nemůžu zapomenout na blízkost golfových hřišť jako Ypsilon, Golf Liberec nebo Malevil.

Pozemek:
Pozemek se skládá ze dvou parcel o výměrách 1.239 m2 a 1.058 m2, celkem tedy 2.295 m2, které dohromady tvoří nepravidelný obdélník o velikosti cca 100x23 metrů.
Velmi mírný severozápadní sklon pozemku zajišťuje jeho možné využití po celé ploše. Aktuálně je pozemku zatravněný a místy osázen drobnými keři.
Po celém obvodu pozemek lemují vzrostlé smrky, které zajišťuji naprosté soukromí a odstínění od sousedů.

Přístup:
Díky věcnému břemenu je zajištěn přístup k pozemku po zpevněné komunikaci, která ústí do hlavního tahu obcí - ulice Liberecká.

Využití pozemku:
Z hlediska územního plánu jsou pozemky zahrnuty v kategorii plochy smíšené obytné. To znamená, že je zde možné postavit rodinný dům případně rodinný dvojdům.
Je třeba dbát na omezení výstavby pozemku a to především na minimální plochu stavební parcely 1.200 m2. Stejně tak je třeba brát ohled na umístění v CHKO Jizerské hory a ochranná pásma železniční trati.
Veškeré kompletní podmínky výstavby vám rád zašlu

Připojení na sítě:
Na pozemku je možné se připojit k elektrické síti.
Jako zdroj vody lze použít napojení na obecní vodovod, ale doporučuji vlastní vrt na pozemku.
V okolí není možnost připojit se k rozvodu plynu.
Kanalizaci je třeba řešit vlastní ČOV na pozemku.

Kompletní informace o pozemcích a jejich specifikaci vám rád, zašlu.
Neváhejte mě kontaktovat pro sjednání společné prohlídky pozemku, kde probereme možnosti výstavby a další kroky spojené s koupí pozemku.

Pro klienty zajišťuji ve spolupráci s mým hypotéčním specialistou zdarma konzultaci financování koupě této nemovitosti, kdy najdeme nejvýhodnější řešení Vaší konkrétní situace.

Parametry pozemku

Cena
4 567 050 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena včetně právního servisu a provize RK, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Mníšek
ID
392022
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha nemovitosti
2295 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdeněk Milfajt

Zdeněk Milfajt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mníšku?

Podobné nemovitosti