Prodej rodinného domu, Brod nad Dyjí, 68 m2 (ID: 2127143)

Brod nad Dyjí

6 188 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 490 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brodu nad Dyjí

Informace k domu

Hledáte nemovitost vhodnou k vlastnímu bydlení, rekreaci či investici ve vyhledávané lokalitě Pálava.
Dovolujeme si Vám nabídnout nadstandardně zařízený jednopodlažní dům s předzahrádkou (vedený jako bytová jednotka) o dispozici 2+ kks celkovou výměrou 67,6 m2 ve vyhlášené komunitní vesničce zvané „Formóza“ pouhých 12 km od Mikulova. Nemovitost je možné koupit s vedlejším domem o dispozici 1+kk.
Dispozice + vybavení:
Ložnice (15,2 m2)- manželská postel, šatna (48 m2) s úložným systémem, vestavěné skříně
Kuchyně (5,4 m2) – vestavěné skříně s výsuvnými koši, vestavěná myčka a lednice, varná deska, trouba, pracovní deska z mramoru
Předsíň 1 (3,9 m2) – vestavěné skříně + šatna s úložným systémem (2,1 m2)
Předsíň 2 (4,2 m2) – vestavěné skříně
Obývací pokoj (22 m2) – sedací souprava, vestavěné skříně, jídelní stůl s židlemi, obývací stěna s TV
Koupelna (7,3 m2) – bezbariérový sprchový kout, závěsná toaleta, umyvadlo se skříní, pračka, topný žebřík
Vybavení v celém domě je řešeno architektem na míru. Podlahy jsou řešeny v celé ploše dlažbou.
Teplo je zajištěno moderními a úspornými technologiemi centrálně pro celou vesničku (tepelné čerpadlo, zemní kolektory, sluneční panely)
Dům je vytápěný teplovodním podlahovým topením.
Areál zahrnuje 44 bytových jednotek ve formě jednopodlažních domků, společenskou místnost, kancelář správce, park a altánek. Parkování je přímo před domem. Zaujme Vás svým krásným okolím s výhledem na Pálavské vrchy a dostupností do historického centra Mikulova a k přírodním památkám. V okolí je mnoho vycházkových, turistických i cykloturistických tras a více než dvě století má v Mikulově kořeny tradiční slavnost vína – Pálavské vinobraní. Kromě tradičního folkloru, který je s vínem na jižní Moravě spjatý, nabízí organizátoři také koncerty populárních kapel různých žánrů, dechových hudeb i cimbálových muzik. (www.mikulov.cz/turista/palavske-vinobrani; www.palavske-vinobrani.cz).
Pro seniory: Vesnička představuje moderní důstojné bydlení pro seniory s nízkými náklady v krásném prostředí bohatými možnostmi trávení volného času a zároveň zajištěnými službami přímo v areálu. Jedná se o bytové jednotky ve formě řadových domků. Objekt má charakter bezbariérového chráněného bydlení. Vesnička zajišťuje takové služby, které poskytnou obyvatelům bezpečí, pohodlí a samostatnost. V případě, že obyvatel vesničky bude potřebovat odbornou péči ve větší míře, bude zajištěna pečovatelskou a zdravotní službou, která v místě působí a má s poskytováním péče dlouholetou tradici a zkušenosti. Ve vesničce také působí charitativní sociální služba. Dále se o obyvatele stará lékařka, která má ordinaci v sousedních Dolních Dunajovicích a přímo v Brodě nad Dyjí ordinuje jednou týdně. (www.vesnickabrod.cz).
Výměry mohou být uvedeny s odchylkou.
Do dodání energetického štítku uvádíme energetickou náročnost G.
Pro více informací či prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tým V...

Parametry domu

Cena
6 188 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Brod nad Dyjí
ID
000057
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
68 m2
Plocha nemovitosti
68 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Velvet Real

Absolonova 944/2c, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Martin Kabrna

Martin Kabrna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brodu nad Dyjí?

Podobné nemovitosti