Prodej rodinného domu, Cvikov, Nádražní, 395 m2 (ID: 2126983)

Nádražní, Cvikov

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Cvikově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji výjimečné, luxusní sídlo, připomínající zámek, za mimořádně nízkou cenu!

Máte-li zájem o luxusní zámeckou vilu s bezkonkurenčním interiérem ve skandinávském stylu, pak je tato nemovitost určena právě vám. Nedaleké hory poskytují dokonalé pozadí a v okolí je spoustu příležitostí k zážitkům v přírodě. Díky svému luxusnímu, ale útulnému interiéru se tato nemovitost může stát vaším domovem v srdci i duši.

Toto honosné sídlo se nachází v klidné vilové čtvrti, v blízkosti přírody a divoké zvěře. Zámek kombinuje historické kouzlo s moderními prvky, útulností a pohodlím. Dominantou je pozoruhodný interiér, unikátní dekorativní architektonické prvky na fasádě a intimní zahrada s výhledem na Lužické hory.

Se svými 4 samostatnými, nově zrekonstruovanými apartmány nabízí vila dostatek příležitostí k všestrannému využití. Například máte-li zájem o společné bydlení pro více generací, pronájem některého z bytů, nebo jako kombinovaný dům a kancelář.
Nemovitost je ze 2 nadzemních podlaží, plnohodnotného podkroví a plnohodnotného podzemního podlaží, které je využíváno jako suchý sklep s vysokými stropy. Dům má 4 dobře vybavené a krásně zdobené apartmány, které prošly šetrnou, ale rozsáhlou rekonstrukcí. Prostorný půdní prostor umožňuje úpravy a rozšíření o další byty. Apartmány lze využít k bydlení, pronájmu nebo jedinečnému ubytování pro hosty.
Každý z apartmánů nabízí moderní a pěkně zařízenou koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu, pohodlný a útulný obývací pokoj, kuchyň s veškerým potřebným vybavením.

Podrobnosti o nemovitosti:
V 1. patře jsou 2 unikátně zařízené apartmány. První byt má 5 pokojů a kuchyň, celkovou užitnou plochu 108m2. Na druhé straně pompézní haly se nachází další byt se 2 pokoji a kuchyní, o užitné ploše 67m2.
Ve 2. patře naleznete prostorný byt se 2 zařízenými pokoji a kuchyní. Byt má užitnou plochu 91m2. Výjimečnost tohoto bytu tvoří krásná a především funkční kachlová kamna, stejně jako nebývale luxusní a vkusně zařízený obývací pokoj s arkýřem, velkými okny a nádherným výhledem.
Druhý byt v 2. patře má 3 pokoje a kuchyni o celkové užitné ploše 78m2, oddělené společnou vstupní halou s posezením. Byt je tvořen velkým a útulným obývacím pokojem, který přirozeně vybízí ke společnému setkávání.

K domu dále náleží 2 prostorné garáže, které poskytují místo pro bezpečné parkování, či jiné využití. Zahrada nabízí různá útulná zákoutí, včetně prostoru se zahradním altánem, ohništěm a grilem.

Dům má zajímavý investiční potenciál. Pokud máte podnikatelský záměr v ubytovacích službách, v lokalitě obklopené přírodou v objetí Lužických hor, neváhejte nemovitost navštívit.
Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost. Cvikov je jen 15 minut od České Lípy a 30 minut od krajského města Liberec. Vyniká krásou okolní přírody a je považován za vstupní bránu do Lužických hor.

Uvedené fotografie v inzerci jsou dle aktuálního stavu, nejedná se o vizualizaci. V případě zájmu o více informací či..

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Cvikov
ID
00601
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
395 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1005 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

S&L a partners

Generála Svobody 25/108, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Adéla Luptáková

Adéla Luptáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Cvikově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti