Prodej bytu 1+kk, Přezletice, Pod Zahrady, 38 m2

Pod Zahrady, Přezletice

4 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 875 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právních služeb)

Prověřené firmy v Přezleticích

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám ke koupi byt s parkovacím stáním v novostavbě bytového domu stojící v Přezleticích jen 500m od hranice hl. m. Prahy. Přezletice sousedí s MČ Praha – Vinoř, na jejíž zástavbu dnes plynule navazují, a v případě potřeby jsou dostupné linkami MHD ze stanice metra v Letňanech za pouhých 12 minut.

Byt 1+kk s balkónem 4,62m2 má celkovou plochu 38,4m2 a je umístěný v 1. patře bytového domu s výtahem kolaudovaného před 4 lety a postaveného v rámci moderního bytového komplexu v klidné a příjemné lokalitě u Ctěnického háje. Součástí bytu je zděný sklep 2m2 a v ceně bytu je i parkovací stání na pozemku 12m2 u domu, který bude převeden do vlastnictví kupujícího.

Přezletice a k nim přiléhající pražská Vinoř jsou příjemným místem pro život. Jen 500m od domu se k procházkám v přírodě nabízí Ctěnický háj s přilehlým rybníkem a areálem rekonstruovaného Ctěnického zámku s jízdárnou. Ve Vinoři můžete navštívit rozlehlý park za Vinořským zámkem, nebo Obůrka - další pás zeleně linoucí se podél Vinořského potoka s několika dalšími rybníky v řadě. Celá lokalita je bohatá i na řadu sportovišť (dětská hřiště, tenisové kurty, tartanová a fotbalová hřiště, tělocvičny i nově vybudované golfové hřiště) a cyklostezek, jimiž je protkána do různých směrů.

V Přezleticích je mateřská školka, nově vybudovaná základní škola a restaurace. Přímo v bytovém komplexu do 50m od nabízeného bytu najdete prodejnu potravin Žabka, ordinaci praktického lékaře, dermatologii, kosmetický salón, komunitní centrum, dětské hřiště a moderní hřiště s tartanovým povrchem. Další obchody a služby včetně lékárny, dalších restaurací a supermarketů BILLA a NORMA najdete v blízké Vinoři v docházkové vzdálenosti do 10 až 15 minut.

Byt má obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (sklokeramický indukční sporák, el. trouba, myčka), ze kterého je výstup na balkón s výhledem do volné krajiny s protékajícím potokem, dále koupelnu se sprchovým koutem a s WC a předsíň. Je vytápěný vlastním plynovým kotlem instalovaným v koupelně. Podlahy v bytě jsou vinylové. Byt je vkusně vybavený a zařízený a dodnes září novotou. Orientace oken je na jihovýchod, takže je byt prosluněný většinu dne, a v zimě se moc neprotopí.

Novostavba bytového domu čtyři roky po kolaudaci, je díky profesionální správě stále v perfektním stavu. Má tři vchody a v každém je k dispozici společná kočárkárna. Průkaz energetické náročnosti budovy má hodnotu B, proto náklady na energie jsou nízké.

Tato nemovitost je nabízena výhradně naší kanceláří.

Parametry bytu

Cena
4 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Pod Zahrady, Přezletice
ID
7105
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
38 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
38 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AGENS reality

Lidická 842/4, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

J. Říha

J. Říha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Přezleticích?

Podobné nemovitosti