Prodej bytu 2+1, Teplá, Sokolovská, 64 m2 (ID: 2126095)

Sokolovská, Teplá

980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 670 Kč /za měsíc

(k osobnímu jednání)

Prověřené firmy v Teplé

Informace k bytu

Předmětem prodeje je byt 2+1, v osobním vlastnictví, o výměře 63,2m2.
Byt se nachází v 5. podlažním panelovém domě v 2np.Nachází se v centru obce, má však zajištěné vlastní parkování. Lokalita je to klidná, dům je v rámci SVJ postupně renovován. Nyní se budou realizovat nové vstupní schody a zvonky. Rozvody jsou již v domě modernizovány, stejně jako další jeho části.
Samotný byt nabízí dobře řešené prostory neprůchozí 2+1 se zázemím pro kuchyňský stůl. Velkou výhodou je, že všechna okna jsou orientována do volného prostoru. Byt je v původním stavu, zasloužil by si proto údržbu a renovaci, se kterou je nutné počítat.
V bytě jsou napojeny veškeré služby, včetně plynu. Platí se zde nízký poplatek za SVJ a služby, což je také velkou výhodou.
V případě zájmu mě kontaktujte, rád Vám sdělím bližší informace nebo se domluvím na osobní prohlídce.

Parametry bytu

Cena
980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k osobnímu jednání
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Sokolovská, Teplá
ID
20240101
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CFIG Real Estate

Sladkovského 767, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Tomáš Kubec

Tomáš Kubec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Teplé?

Podobné nemovitosti