Prodej rodinného domu, Nové Dvory, 190 m2 (ID: 2125488)

Nové Dvory

3 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 110 Kč /za měsíc

(Cena je včetně realitního a právního servisu)

Prověřené firmy v Nových Dvorech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dvougenerační rodinný dům v Nových Dvorech u Doksan určený k rekonstrukci podle vlastních představ, s pozemkem o celkové výměře 2.493 m2.

Dvoupodlažní velký dům o zastavěné ploše 125 m2 se dvěma byty (přízemí 2+1, 1. patro 3+1 s balkonem propojeným s terasou) je vhodný pro velkou rodinu či k podnikání, s možností práce v zemědělství nebo např. pro chov koní. V přízemí se nachází obývací pokoj (3,75 x 4,4 m), kuchyň (3,05 x 4,4 m), ložnice (3,5 x 4,4 m), koupelna a WC, v 1. patře pokoj (3,9 x 4,7 m), kuchyň (3,05 x 4,7 m), 2. pokoj (3,8 x 4,7 m), 3. pokoj (3,95 x 4,7 m), spíž, koupelna a WC. Na půdě je možno vybudovat další ložnice a 1. patro lze upravit i jako 2x 1+1. V přízemí vedle bytu je technické zázemí domu - prádelna s kombinovaným bojlerem (2,2 x 4,4 m) a garáž (3,8 x 4,4 m). K domu vedle garáže jsou připojeny další užitné prostory - kotelna s elektrokotlem a kotlem na tuhá paliva, úložné prostory, chlév a pěkný sklípek ve svahu. Vedle domu se nachází samostatně stojící garáž s dílnou a zázemí pro drůbež. Dům je podsklepený pouze pod přístavbou, kde se nachází tlaková nádoba k vodárně a nad ní vstupní prostor a schodiště. V bytech byla většina původních oken vyměněna za plastová, na střeše je pálená taška. Objekt je napojen na obecní rozvod vody a kanalizace, hlavním zdrojem vody je vlastní studna. Plyn je přiveden na hranici pozemku (HUP na domě), elektřina je 230/380 V, dům má 2 komíny se dvěma průduchy. Vstup na neoplocenou a lehce svažitou zahradu je po schodech za domem. Na zahradě je starý fóliovník a několik ovocných stromů a keřů.

Dobrá dostupnost do Prahy po D8 (nájezd 2km), cca 7 km do Roudnice nad Labem a 11 km do Litoměřic. Příležitost pro klidný rodinný život v malé obci rozložené podél břehu potoka Čepel. V obci se nachází obchod a kulturní dům, občanská vybavenost je v nedaleké obci Doksany.

Financování zajistíme. Rezervujte si volný termín prohlídky. Pro více informací volejte realitní makléřku.

Parametry domu

Cena
3 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně realitního a právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Nové Dvory
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2493 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Veronika Vágnerová

Veronika Vágnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nových Dvorech (okr. Litoměřice)?

Podobné nemovitosti