Prodej rodinného domu, Česká Kamenice, 200 m2 (ID: 2125119)

Česká Kamenice

2 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 059 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v České Kamenici

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme výhradně k prodeji RD v Lísce u České Kamenice, kde byla započata rekonstrukce, dle projektové dokumentace. Původní stavba domu byla dokončena v roce 1900, jihovýchodní část domu pak byla přistavěna kolem roku 1920. Dům je napojen na vodovodní řád, kanalizace je nyní řešena jímkou, ale v příštím roce 2024, by měla být zabudovaná čistička odpadních vod v rámci dotace, kterou získalo město. Topení je ústřední s tepelným čerpadlem (nyní odpojeno). V příštím roce by měl být k dispozici i vysokorychlostní internet. Dům má svůj potenciál pro rekonstrukci. Disponuje velkou prostornou koupelnou, kde je možné umístit, jak vanu, tak sprchový kout, pračku, sušičku, a ještě zůstane místo pro úložné prostory. V rámci rekonstrukce je zde nakoupený materiál na podlahové topení, který je v ceně. V přízemí domu dále najdeme dva pokoje a technickou místnost s vedlejším úložným prostorem. Spodní dva pokoje jsou odděleny příčkou, kterou je možné odstranit. Horní patro je situované jako hlavní obytný prostor, který je v jedné rovině s horní částí zahrady. Najdeme zde aktuálně jeden velký pokoj, který je možné rovněž rozdělit příčkou (dřevo na příčku je v místnosti), prostor kolem schodiště a místnost v přístavbě. Ta má sloužit jako budoucí obývací pokoj s kuchyňským koutem, s přímým vstupem na zahradu, kde může být vybudovaná terasa s posezením. Sousední nemovitosti jsou pouze z levé a pravé strany domu a případná terasa tedy nabízí budoucímu majiteli soukromí. Přístavba nabízí také možnost vybudování dalšího obytného prostoru nad obývacím prostorem s kuchyní. Prostor kolem schodiště a ložnice, má potenciál moderního bydlení s otevřeným stropem do krovu střechy, což místnosti provzdušní a prosvětlí. U schodiště by byl hezký prostor pro knihovnu a koutek na čtení, nebo místo pro umístění projektoru a vytvoření vlastního domácího kina. Bylo zde plánováno také vytvoření WC místo stávající kuchyňské linky a prodloužení prostoru šatny (úložné místnosti) se vstupem z ložnice.

Dům se nachází ve svažitém pozemku, z boku budovy se vstupem ze zahrady se nachází ještě menší místnost pro uložení zahradního náčiní. Objekt je ve vyhledávané lokalitě pěších a cyklistických stezek. V katastru jsou například: Zlatý vrch, Studenec se svojí vyhlášenou rozhlednou a hluboké bukové lesy kolem. Nemovitost se nachází na území CHKO Lužické hory.

Parametry domu

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Česká Kamenice
ID
621
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
1168 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LUŽICKÉ REALITY

Nový Bor 473 01, Nový Bor

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Valata Pavel

Valata Pavel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v České Kamenici?

Podobné nemovitosti