Prodej rodinného domu, Brno, Modřická, 132 m2 (ID: 2124498)

Modřická, Brno

12 917 225 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 560 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k domu

Nové, nízkoenergetické rodinné domy v Brně, s vlastní zahradou a garáží, a to za cenu čtyřpokojového bytu v centru Brna. To jsou novostavby DOMY PRIESENITZ, projekt výstavby čtyř polořadových a dvou samostatně stojících rodinných domů.
Nachází se na ul. Modřická v Přízřenicích – klidné části města Brna, která je přitom výborně dopravně napojená – dálnice D2 a Vídeňská výpadovka jsou 5 min. autem, nákupní centrum Olympia je 3 min. autem a dostupnost do centra Brna je 21 min pomocí MHD.
V pěší vzdálenosti jsou jak příroda, tak řada služeb či sportovních aktivit, například řeka Svratka a rybník Masarykovo, discgolfové hřiště, dále cyklostezka Brno - Vídeň a také OC Olympia a Olympia park - místo nákupů, ale i odpočinku a relaxace s nabídkou volnočasového využití. Co by kamenem dohodil je pak wellness centrum Hastrmánci, s nabídkou kurzů plavání a cvičení.
Domy jsou velmi energeticky úsporné, vytápěné tepelným čerpadlem vzduch - vzduch s rekuperací a každý dům má vlastní fotovoltaickou elektrárnu na střeše.
Inzerovaný dům je navržen jako 4+Kk. Podlahová plocha domu je 106,9m², plocha zahrady 81,5m², užitná plocha 1NP 52,9m², užitná plocha podkroví 56m² a garáž 23m².
Do domu vstupujete zádveřím, které má 7,6m², dále chodba 4m² a po pravé straně se nachází koupelna 6m², dominantou 1NP je hlavní obývací místnost s kuchyní 33m². V podkroví najdete ložnici 13,6m² a dva pokoje 10,5m² a 13,3m². Koupelna 4,8m² a terasa 22m².
Po celou dobu komunikujete s naší manažerkou, zaručujeme Vám osobní přístup a žádné provize třetím stranám.
Výstavba projektu začala v dubnu 2024.

Parametry domu

Cena
12 917 225 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Modřická, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
132 m2
Plocha nemovitosti
224 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michaela Babáčková

Michaela Babáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti