Prodej rodinného domu, Prostějov, Čs. armádního sboru, 230 m2

Čs. armádního sboru, Prostějov - Vrahovice

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Prostějově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji řadový zděný RD se 2 bytovými jednotkami, hospodářskými budovami, dílnou a velkou zahradou v Prostějově – Vrahovicích. Celková výměra parcely 1891 m2, zastavěná plocha cca 200 m2, podlahová plocha cca 230 m2, užitná plocha vč. sklepu cca 314 m2.

Dům byl postaven přibližně v r. 1936, je dvoupodlažní ve tvaru L, s půdou, částečně podsklepený. V letech 1968-1970 proběhla nástavba 2.NP dvorního křídla a oprava prvního podlaží dvorního křídla. V roce 2014 nová plastová okna (dvojsklo), provedena nová fasáda domu se zateplením, v r. 2022 nový el. bojler, nový plynový kotel, nová kuchyňská linka v bytě 4+1.

V domě jsou 2 bytové jednotky, které jsou oddělené, ale mají společný hlavní vstup z průjezdu domu. Bytová jednotka v přízemí v uliční části a ve 2NP ve dvorní přístavby s dispozicí 4+1, která je k možnému užívání. Ve 2NP uliční části je bytová jednotka 3+1, kterou užívat nelze, je kompletně k rekonstrukci.

Bytová jednotka 4+1 má v přízemí pokoj, pokoj se šatnou, halu, samostatné WC, koupelnu, technickou místnost (plyn. kotel, el. bojler, místo pro pračku) a 2x hobby místnost, využívanou jako sklad a dílnu. Schodiště z haly vede do 2.NP, kde jsou další dva pokoje, kuchyň a spíž. Z pokoje je vstup na balkon.
Bytová jednotka 3+1 ve 2NP má 3 pokoje, kuchyň, koupelnu s WC, spíž a chodbu.

Dům je zděný, tl. zdiva 30 a 45 cm se zateplením, střecha sedlová a pultová, krytina pálená taška, stropy dřevěné trámové, v přístavbě hurdiskové, fasáda nová zateplená, okna nová plastová, vstupní dveře plastové, klempířské prvky pozink, na podlaze beton, PVC, parkety a dlažba.
Na dům navazují hospodářské budovy, dílna, sklad, dvůr a zahrada.

IS – el., plyn, obecní vodovod, jímka (obecní kanalizace před domem), studna Vytápění plyn. kotel, ohřev vody el. bojler – pouze v bytové jednotce 4+1, v bytě 3+1 je topení, el. i voda nefunkční.

Parkování v průjezdu domu, na dvoře nebo na nájezdu před domem. Pozemek je oplocený.
RD možné využít k bydlení, dvougeneračnímu bydlení i podnikání.
Dům se nachází v okrajové části obce, okolní zástavbu tvoří rodinné domy.
V obci autobus, vlak, MŠ, ZŠ, obchody, lékaři, restaurace, hřiště, koupaliště.
Cena vč. provize RK a právního servisu.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce.
Kompletní informace o stavu nemovitosti obdržíte u makléře, veškeré uvedené údaje jsou pouze informativní.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Čs. armádního sboru, Prostějov - Vrahovice
ID
9627
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
314 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
230 m2
Plocha nemovitosti
1891 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Ivana Petrlová

Ing. Ivana Petrlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově?

Podobné nemovitosti