Prodej bytu 2+1, Zlín, Sokolská, 61 m2

Sokolská, Zlín

3 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 585 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Hledáte prostorný byt 2+1 poblíž centra Zlína k vlastnímu bydlení či jako investici na pronájem? Pak tu máme právě pro Vás byt 2+1 s balkonem v 8. patře desetipatrového cihlového bytového domu se dvěma výtahy na ul. Sokolská. Výměra bytu je 57 m2 + balkon 4m2. Celý byt je orientován na východní stranu a je dobře dispozičně řešen. Pokoje nejsou průchozí, čímž je zajištěno dostatek soukromí. Z prostorné vstupní chodby je samostatný vstup do obývacího pokoje, kuchyně, ložnice i WC. Nedávnou rekonstrukcí prošla koupelna se sprchovým koutem. Dostatek úložného prostoru zajišťují vestavné skříně na chodbě a sklep. Byt je v dobrém, udržovaném stavu, ihned k bydlení, případně k modernizaci dle vlastních představ.
Předností bytu je lokalita, vzdálenost od zastávek MHD je cca 100 m, centrum města je v pěší dostupnosti. Parkování je možné na vlastním pozemku vedle domu (ve spoluvlastnictví s ostatními vlastníky bytů v domě).

Zaujala Vás tato příležitost vlastnit pohodlný a dobře situovaný byt v srdci Zlína? Byt s panoramatickým výhledem na okolní zástavbu zasazenou do zeleně, s klidnou atmosférou a současně výhodami bydlení v centru města?

Doporučuji prohlídku. Pro více informací a pro sjednání prohlídky kontaktujte realitní kancelář. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
3 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Sokolská, Zlín
ID
129725
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
61 m2
Patro
9. z 11
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Ing. Olga Vaculíková

Ing. Olga Vaculíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti