Prodej rodinného domu, Kojetín, Husova, 200 m2 (ID: 2124235)

Husova, Kojetín

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Kojetíně

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout koupi rodinného domu (nebo chcete-li bytového domu) v samotném centru města Kojetín, v ulici Husova. Dříve dvougenerační rodinný dům s garáží a zahradou. Dnes klidně „bytovka“ až se 3 bytovými jednotkami. Vše připraveno k dokončení nebo přestavbě dle představ nového vlastníka. Fantazii se zde meze rozhodně nekladou. Pojďme si tedy prostory projít pěkně po pořádku:

Ve vstupní části domu v přízemí se nachází menší hala, technická místnost s plynovým kotlem a bojlerem, přístup do garáže a na schodiště. Garáž o výměře přes 100 m² nabízí spoustu místa pro parkování vozidel i uskladnění sezonního vybavení. Přes garáž se dostaneme také na zahradu (213 m²) náležící k domu a nabízející také dostatek soukromí pro posezení s rodinou či přáteli, relax nebo výběh pro malé ratolesti, které zde budou v bezpečí před městským provozem.

V 1. patře najdeme bytovou jednotku o aktuální dispozici 2+1 s prostornou koupelnou a předsíní o výměře cca 70 m². Tato bytová jednotka je obyvatelná v tomto stavu, ale nabízí rovněž prostor pro vlastní realizaci. Součástí bytové jednotky je částečně zastřešená terasa se zděným a krytým posezením.

2. patro ukrývá bytovou jednotku o totožné výměře, ale již upravené dispozici. Zde již započala rekonstrukce a byla zde plánována jednotka o dispozici 3+kk. Tento byt je přístupný z pavlače. Byla zde provedena příprava na podlahové vytápění, nové elektro rozvody, rozvody vody, nové omítky a nový vlastník si jednotku může dokončit dle vlastních představ a vkusu.

Poslední částí domu je půda, která nabízí prostor pro vybudování menšího apartmánu nebo ateliéru, což by určitě dávalo smysl z investičního hlediska.

Pokud by Vám nestačila garáž, vězte, že parkování v ulici Husova je zdarma. Kromě toho prakticky za rohem se nachází Masarykovo náměstí, kde zastavují autobusy. Díky blízkému napojení na D1 rychlé propojení s okolními většími okresními městy nebo Olomoucí či Zlínem.

Dům je vhodný také jako investice k dlouhodobému pronájmu pronájmu nebo dalšímu prodeji po bytových jednotkách. Aktuální příležitostí Kojetína jsou zaměstnanci v minulém roce zprovozněného distribučního centra Amazonu.

Projděte si fotogalerii a další fotografie Vám rádi zašleme na vyžádání, jelikož zde není větší kapacita pro nahrané fotky. Rozhodně ale doporučujeme prohlédnout si dům na místě. Pro více informací a dohodnutí prohlídky nás tedy neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Husova, Kojetín
ID
0250
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
351 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FRANZ REALITY

Nádražní 879/27, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Jakub Franz

Bc. Jakub Franz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kojetíně (okr. Přerov)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti