Prodej bytu 2+1, Brno, Vlnitá, 54 m2

Vlnitá, Brno

5 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 117 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte byt v městské části Slatina, která je vhodný jak na investici, tak i pro rodinné bydlení? Chcete bydlet mimo ruch velkoměsta, ale zároveň vyžadujete dobrou dostupnost do centra? Aktuálně Vám nabízím ke koupi byt v dispozici 2+1, který je v osobním vlastnictví v cihlovém bytovém domě, a to na ulici Vlnitá, odkud jste trolejbusem 33 ze zastávky Langrova na Hlavním nádraží za 15 minut.

Bytová jednotka se nachází ve 2. patře cihlového domu bez výtahu. Byt se skládá z chodby, která je vybavena vestavěnou skříní na míru, kde je spousta úložného prostoru. Z chodby se dostaneme do kuchyně, která je spojená s jídelnou a je zařízena kuchyňskou linkou s lednicí s mrazákem, troubou s plynovým sporákem, digestoří a jídelním stolem s židlemi. Z kuchyně je přístupný první pokoj, který je momentálně využit jako obývací, ovšem bude nezařízený, tím pádem si jej můžete zařídit dle svých vlastních představ. Druhý pokoj, který je přístupný z obývacího pokoje i z chodby, je nyní využíván jako ložnice a je zařízen prostornou šatní skříní, komodou, nočními stolky a manželskou postelí (po domluvě lze postel odstěhovat). Koupelna je přístupná z chodby a je vybavena vanou, umyvadlem a WC (pračka nebude součástí). K dispozici je i samostatná šatna/spižírna s policovým systémem přímo v bytě. K bytu náleží samostatná sklepní kóje o výměře 2 metry čtvereční. Je zde také možnost využívání společné kolárny/kočárkárny v přízemí domu. Předpis úhrad za užívání bytu včetně fondu oprav (561,- Kč) měsíčně činí 2.081,- Kč. Elektřina vychází na zálohu cca 1.500,- Kč a plyn cca 1.350,- Kč měsíčně.

Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.

V současnosti je na bytě hypoteční úvěr od ČSOB ve výši cca 2 mil. Kč. V případě zájmu by se dal vyřešit převod hypotečního úvěru na nového majitele. Hypoteční úvěr je do roku 2033 s fixací roční úrokové sazby 2,54 %.

Ve Slatině naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně pošty, obchodu, školy i mateřské školy. Trolejbusová zastávka Langrova 31, 33 s přímým spojem na Hlavní nádraží se nachází cca 3 minuty chůze od bytu. Parkování je možné v ulici.

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

Parametry bytu

Cena
5 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Vlnitá, Brno
ID
11925
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Patro
3. z 6
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vendula Hanusová

Vendula Hanusová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Brně?

Podobné nemovitosti