Prodej bytu 1+kk, Brno, Lipová, 46 m2

Lipová, Brno

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc

(vč. provize RK, vč. právního servisu)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

V jedné z nejžádanějších lokalit v Brně – Masarykově čtvrti vám nabízíme developerský projekt Rezidence Lipová, který představuje moderní pojetí bytového domu a respektuje trendy moderní architektury.

Projekt nabízí velmi klidné bydlení v kombinaci s kvalitním vybavením a společnou klidovou zónou v podobě upravených parkových ploch s bio-jezírkem a altánem sloužící pro obyvatele domu.

V projektu nabízíme k prodeji bytovou jednotku 1+kk o velikosti 45 m2 + balkon, která je k dispozici v 1. nadzemním podlaží.

Dispozici této jednotky tvoří předsíň, koupelna s WC, obývací pokoj + kuchyňský kout, zimní zahrada a balkon.

Bytové jednotky mají za standardní rekuperační jednotku, klimatizaci či elektrické předokenní žaluzie. Velkorysé zařizovací předměty vysoké kvality vytváří čistý a vzdušný prostor jednotlivých místností.

Standardem domu je komplexní kamerový systém, který hlídá zabezpečení kolem i v ně domu a společná recepce v modelu 12 hodin denně, která je k dispozici všem obyvatelům domu.

Lokalita Masarykovi čtvrti je jedna z nejžádanějších v Brně a je zcela evidentní proč. V okolí Rezidence Lipová můžete nasát atmosféru prvorepublikových vil a funkcionalistického Brna. V těsné blízkosti se nachází cyklostezka, po které se dostanete jak k brněnské přehradě, tak k nákupnímu centru Olympia. V docházkové vzdálenosti naleznete Wilsonův les, park Anthropos nebo Žlutý kopec a Kraví hora. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí je samozřejmostí.

Díky své poloze přináší projekt Rezidence Lipová svobodu v dostupnosti všeho potřebného. Pěšky se dostanete do klidových lokalit a parků, ale i do centra Brna, v případě cesty autem se velice rychle dostanete jak do centra města, tak na městský okruh nebo na dálnici D1.

Veškeré informace a přehled volných jednotek naleznete na stránce projektu.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci.

Parametry bytu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK, vč. právního servisu
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Lipová, Brno
ID
202402811
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
49 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Oulehla, MBA

Ing. Jiří Oulehla, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti