Prodej rodinného domu, Dolní Přím, 252 m2

Dolní Přím

9 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 133 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Dolním Přímu

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji bezbariérový rodinný dům o dispozici 5+kk v obci Dolní Přím. Obec je vzdálená 10 km západně od Hradce Králové (dojezd autem cca 10 min) a 6 km od Nechanic. Dům má půdní prostor, který je možný přestavět na další bytovou jednotku nebo místo k podnikání.

Celková plocha pozemku je 1848 m², zastavěná plocha činí 315 m². Jsou zde příjemná zákoutí. Na pozemku lze zaparkovat 2 až 3 auta.

Dům je o velikosti 238 m² s dispozici 5+kk vč. velké šatny, hobby místnosti (komora). Dispozice nabízí krásný velkolepý společný prostor pro kuchyň, jídelnu a obývací prostor, který je prosklený a orientovaný na jižní stranu. Z obývacího prostoru je možné vyjít na terasu (19,39 m²), která je též orientovaná na jižní stranu. Dům disponuje dvěma koupelnami. Jedna koupelna je se sprchovým koutem a WC, druhá je s vanou, WC a dvěma umyvadly. Dům má dva vchody. Jeden vchod je situovaný ze severní a druhý ze západní strany domu.

Rodinný dům prošel v roce 2008 celkovou rekonstrukcí. Obvodové stěny domu, střecha a krovy jsou kompletně nové. Obvodové zdivo je kombinace cihly a plynosilikátu, příčky jsou i Ytongu, je zateplený polystyrenem, má plastová okna (dvojskla), stropy jsou železobetonové. Po rekonstrukci domu byla provedena kolaudace.

Dům je napojen na elektřinu, plyn a obecní vodu a kanalizaci. Odpadní voda je svedena do kanalizace. Na pozemku je kopaná studna do hloubky cca 15 m a je určena na zalévání zahrady. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel značky Vaillant. V obývacím pokoji jsou krbová kamna. Je zde zabudovaný centrální vysavač, který v tuto chvíli není využívaný.

Podlahy jsou betonové a je zde 30 až 40 cm izolačního materiálu. V obývacím pokoji i v ostatních pokojích je položena dřevěná podlaha. Na chodbě, v kuchyni, v koupelně, na WC a ve skladovém prostoru je dlažba. Pod dlažbou je podlahové topení. V místnostech jsou sádrokartonové podhledy.

V obci Dolní Přím žije přibližně 600 obyvatel. Obec má vysokou občanskou vybavenost (ZŠ a MŠ, restauraci, poštu, dětská hřiště, čerpací stanice aj.). Nachází se v krátké vzdálenosti od krajského města Hradce Králové a má velmi dobré autobusové spojení. Autobusová zastávka se nachází 3 minuty pěší chůzí od domu.

Financování pomůžeme vyřešit dle Vašich možností a požadavků. Těšíme se na Vás na prohlídce.

Parametry domu

Cena
9 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Dolní Přím
ID
231684
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
252 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
252 m2
Plocha nemovitosti
1848 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Bc. Markéta Vašatová

Bc. Markéta Vašatová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Přímu?

Podobné nemovitosti