Prodej rodinného domu, Úsilné, 419 m2

Úsilné

26 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 128 197 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Úsilném

Informace k domu

Ráno pár bazénů, místo studené sprchy teplá sauna a pak snídaně v trávě... Sníte o klidném nadstandardním bydlení kousek od metropole Jihočeského kraje? Přijeďte si prohlédnout tuto vilu v Úsilném – čeká tu na vás rodinný luxus se vším všudy.

Dům má dispozici 5+kk a jeho výměra je 419 m2. Má dvě patra a hlavně rozsáhlý pozemek o velikosti 3 764 m2, na kterém můžete odpočívat, sportovat, zahradničit… nebo postavit další dům.

Dominantou domu je prostorný obývací pokoj s kuchyní, kde se vám bude vařit i relaxovat jedna báseň. Jeho rozloha je 62 m2 a v létě si ho ještě rozšíříte – stačí otevřít dveře na terasu.

A to nejlepší? Do vnitřního bazénu s protiproudem a krásným výhledem do zahrady to budete mít ze všech prostorů domu jen pár kroků. Po kondičním plavání se můžete zrelaxovat v infrasauně s hudbou a světelnou terapií nebo ve vířivce.

Nosíte si práci domů? Žádný problém. Hned za vstupem do domu je pracovna. Od obytné části domu ji dělí zádveří, šatna a chodba – při jednání vás nebude nic rušit.

Po mramorovém schodišti vystoupáte do patra a pokocháte se pohledem na svůj nový obývák. Z galerie zamíříte nachytat bronz do solária nebo si odpočinete v jedné ze čtyř ložnic.

V patře je velká koupelna s rohovou vanou, toaleta je oddělená. Další WC a také sprcha je v přízemí u wellness zóny.

K domu patří garáž pro dvě vozidla s dílenskou sestavou. Z auta půjdete domů vždy suchou nohou – na příjezdovou cestu navazuje kryté parkovací stání až pro čtyři vozidla a zároveň ochrání vás i vaše vozidla před rozmary počasí.

Technické parametry
Dům byl postavený před 20 lety v tom nejvyšším standardu. Vytápění domu a ohřev bazénu zajišťuje plynový kotel Buderus, který řídí regulační systém. V zimě si přitopíte krbovými kamny v obývacím pokoji, která zajišťují i přívod tepla do 2.NP. Whirlpool má ohřev vlastní a ve wellness zóně je rekuperace. Na pozemku je vrt na vodu, kterou můžete zásobovat celý dům. Nechybí ani zabezpečovací systém a na zahradě je příprava pro automatickou sekačku. Ložnice v patře má shoz prádla do technické místnosti s prádelnou.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Parametry domu

Cena
26 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Úsilné
ID
00040
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
419 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3764 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Václav Ovečka

Václav Ovečka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úsilném?

Podobné nemovitosti