Prodej rodinného domu, Janské Lázně, Lyžařská, 217 m2

Lyžařská, Janské Lázně

17 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 81 494 Kč /za měsíc

(Včetně právních služeb a provize RK.)

Prověřené firmy v Janských Lázních

Informace k domu

Už jste někdy snili o tom, že budete moci své oblíbené zimní či letní sporty praktikovat každý den, bez cestování do rekreačních středisek?

Pak tento jedinečný rodinný dům je právě pro Vás. Nachází se v klidné části obce Janské Lázně, v ul. Lyžařská, na dosah sjezdovky Protěž, v docházkové vzdálenosti do centra města.

Dům má 3 samostatné byty s vlastními vchody. Každý byt má na jih orientovanou lodžii s výhledem na Janské Lázně. Na pozemku před domem jsou k dispozici 3 krytá stání pro automobily a v suterénu domu je garáž pro jedno vozidlo.

V 1. nadzemním podlaží se nachází byt dispozice 3+1 s vlastní terasou, s celkovou výměrou podlahové plochy 94 m2. Byt zahrnuje: kuchyni s pultem a vstupem na terasu, obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnici, dětský pokoj, samostatné wc a koupelnu.

Ve 2. nadzemním podlaží se nachází byt dispozice 3+1. Tento má výměru podlahové plochy 87 m2 a je tvořen následujícími místnostmi - kuchyně, obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnice, posilovna (pokoj), samostatné wc a koupelna.

Podkroví je obytné, s vybudovaným bytem disp. 3+1 a s výměrou 56 m2. Dispozice místností - ložnice, obývací pokoj se vstupem na lodžii, dětský pokoj, kuchyně, samostatné wc a koupelna. Je zde i možnost vytvoření dalšího pokoje z půdního prostoru o výměře 18 m2.

Pozemek je o celkové výměře 704 m2. Zahrada je situována na jižní stranu a je na ní umístěna zastřešená pergola, kůlny na nářadí a připravená plocha na bazén.

Dům je po částečné rekonstrukci - plastová okna, nové rozvody vody, ve 2. NP jsou provedeny nové rozvody elektřiny ad. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody v každém bytě el. bojlerem. PENB zatím nevyhotoven, proto uváděna třída G.

Dům je aktuálně využíván k trvalému bydlení. Nabízená nemovitost se nachází v celoročně navštěvované lokalitě, a díky svému umístění v blízkosti lyžařských vleků je výjimečnou a ojedinělou nabídkou. Objekt je ideální pro krátkodobé pronajímání s předpokladem vysoké celoroční obsazenosti.

V zimních měsících jsou Janské Lázně ideální místo pro lyžaře a běžkaře, v letním období se jedná o výchozí bod pro turisty a cyklisty s mnoha lákavými cíli (Stezka korunami stromů, Černá Hora, Sněžka, Pomezní Boudy ad.).

Cena za nemovitost činí 17.100.000,- Kč. Právní servis, advokátní úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby realitní kanceláře jsou pro kupující zdarma.

EVOLUCE realitní a hypoteční služby na jednom místě. Pro více informací, či sjednání prohlídky nás kontaktujte na tel. č. 603 294 634, emailu: jaklova@evolucereality.cz.

Parametry domu

Cena
17 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právních služeb a provize RK.
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Lyžařská, Janské Lázně
ID
JAK248
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
440 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
217 m2
Plocha nemovitosti
704 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Olga Jaklová

Olga Jaklová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Janských Lázních?

Podobné nemovitosti