Prodej rodinného domu, Úpice, Poděbradova, 140 m2

Poděbradova, Úpice

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Úpici

Informace k domu

Tímto Vám exkluzivně nabízíme ke koupi původní dům v bloku, a to mezi městem Úpice / Úpice – Radeč v části zvané Podradeč. Dům je zasazen do údolí říčky Radečky a jeho dobrou obslužnost zajišťuje hlavní / asfaltová komunikace, jež tvoří jednu z hranic pozemku. Jedná se z převážné části o původní stavení, jež bylo vybudováno v 1. polovině 20. stol., přičemž významnější stavební úpravou prošlo v 70. letech min. stol. (přístavba verandy, okna, fasáda atd.).
Tech.stav: Rodinný dům o zastavěné ploše cca 108 m2 (zastavěná plocha a nádvoří je 220 m2) je aktuálně ve stavu vyžadující stavební rekonstrukci / obnovu dle vkusu nového majitele.
Dispozice objektu: 1.NP – zádveří / veranda, 3 x obytná místnost (2+1), chodba, koupelna s WC a úložný prostor pod schody. 2.NP (podkroví) – 1 x obytná místnost, půda vhodná k vestavbě dalších obytných prostor.
Inženýrské sítě: veř. vodovod, el. přípojku (230/400 V), přípojku plynu, odpady žumpa. Výhledově plánováno zřízení kanalizačního řádu (obec).
Bonusem je zděné stavení za domem, jež bylo využíváno jako dílna/garáž + kolna. Aktuálně je však v havarijním stavu střešní konstrukce (obnova – nutná).
Možnost vlastní realizace nabízí menší zahrada o výměře 158 m2 (brána z ulice – možno též parkovat).
Veškerou občanskou vybavenost zajišťují města Úpice (5 min. chůze) a Trutnov (10 min. jízdy). Protilehlá hranice pozemku navazuje na zmíněnou říčku, kde břeh přechází v les (místo odpočinku, relaxace a houbaření).

Parametry domu

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Poděbradova, Úpice
ID
01RD2405
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
368 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Mgr. Hendrychová Martina

Mgr. Hendrychová Martina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úpici?

Podobné nemovitosti