Prodej rodinného domu, Železný Brod, Štefánikova, 148 m2

Štefánikova, Železný Brod

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Železném Brodě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Celá nemovitost zahrnuje kompletně zrekonstruovaný dům, který je částečně podsklepený, dvojgaráž se sekčními vraty na DO propojen s dílnou o výměře 64 m2 a zahradou, která mimo jiné nabízí další 2 zpevněné stání. Na původní stavbu přízemního domu byla v roce 1989 přistavěna přístavba druhého nadzemního podlaží a v roce 2007 byla provedena dílčí rekonstrukce, kdy byla zhotovena fasáda a výměna oken za plastová s venkovními žaluziemi. V letošním roce byla provedena celková rekonstrukce interiérů rozvody elektřiny a vody, sádrokartonové podhledy, ve směs kompletní štuky, krytiny podlah, dveře vč. zárubní, kuchyňská linka, koupelna a toalety. Dále skleněné zábradlí na terase, která je dominantou domu s nevšedním výhledem na Železný brod. O teplo domova se postarají nová krbová kamna a moderními infrapanely, doplněné taktéž z brusu novou fotovoltaickou elektrárnou o výkonu 5,5 kW. Dále byl proveden nátěr fasády a výměna oken v přízemí s izolačním trojsklem. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci, elektrickou energii a je zde případně i plynová přípojka. Nastěhování je možné ihned.
Ve vzdálenosti 50 m je autobusový spoj na oba směry - Jablonec/Harrachov a Turnov/Praha. Doporučujeme prohlídku. Případné financování za Vás vyřídíme.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Štefánikova, Železný Brod
ID
435
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
214 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
164 m2
Podlahová plocha
148 m2
Plocha nemovitosti
373 m2
Plocha zahrady
209 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
197 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Martin Novotný

Martin Novotný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Železném Brodě?

Podobné nemovitosti