Pronájem bytu 2+kk, Zlín, 63 m2

Zlín

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Hledáte bydlení, které spojuje moderní design s pohodlím domova? Nabízíme k pronájmu exkluzivní byt 2+kk, který vyniká svou luxusní kuchyní a je vybaven výkonnou klimatizací, ideální pro letní horka. Tento byt je ideální pro ty, kteří chtějí žít ve stylu a nekompromisní kvalitě.
Nabízím k pronájmu částečně vybavený byt 2+KK o velikosti 63,7 m2 a balkonem o velikosti 4,1 m2 v centru Zlína na ulici Lorencova. Byt se nachází v 5.np novostavby bytového domu s výtahem. K bytu přísluší skladovací kóje na společné chodbě ve stejném podlaží. V docházkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost.
Součástí bytu je moderní a plně vybavená kuchyň s vestavěnými spotřebiči, včetně trouby a indukční varné desky. Otevřený obývací prostor s vysokými stropy a velkými okny, které zajišťují dostatek denního světla. Plovoucí podlahy s imitací dřeva v obývacím pokoji a ložnici dodávají interiéru teplý a příjemný vzhled. Výkonná klimatizace zajišťuje příjemnou teplotu i během horkých letních dnů.
Majitele preferuje nekuřáky bez domácích mazlíčků a odpovědným vztahem k pronajímanému bytu.
Dispoziční řešení: zádveří, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, koupelna, samostatné WC. Z obývacího pokoje je vstup na balkon.
Nájemné byt: 17.000,- Kč za měsíc
+ zálohy na energie 4.500,- Kč
Vratná kauce 34.000,- Kč + provize RK.
K nastěhování od: 01.06.2024
Smlouva na jeden rok s možností prodloužení.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Zlín
ID
ZL03708
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
63 m2
Patro
5. z 10
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Tomáš Navrátil

Tomáš Navrátil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti