Prodej rodinného domu, Nový Jičín, Skalky, 80 m2

Skalky, Nový Jičín

4 452 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 217 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Novém Jičíně

Informace k domu

Připravujeme
Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům 5+1 v atraktivní lokalitě Skalky. Nemovitost je podsklepena a rekonstrukcí půdy získáte další prostor k bydlení.. Na střeše jsou fotovoltaickými panely, což přispívá k ekonomické úspornosti.
Dům je ideálně koncipován tak, aby mohl být rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky, což nabízí flexibilní využití pro velkou rodinu, místo pro bydlení a podnikání nebo jako investiční příležitost s možností pronájmu jedné z částí. V obývacím pokoji zvyšuje komfort krb, který dodává teplo a útulnost.
Pro milovníky zahrady je k dispozici předzahrádka i zahrádka za domem, která je pravou oázou klidu, ideální pro relaxaci s šálkem dobré kávy daleko od ruchu města a sousedů. Výhodná poloha domu nabízí snadný přístup do centra města, přímo přes cestu se nachází městský park a zastávka městské hromadné dopravy. Nedaleko domu leží také oblíbené výletiště Skalky s amfiteátrem, hospůdkou a dětskými prolézačkami, což je ideální pro rodiny s dětmi.
Nezmeškejte šanci stát se majitelem tohoto krásného domova v jednom z nejžádanějších míst pro život. Napište si o další informace a video. Prohlídky budou možné až koncem května. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Parametry domu

Cena
4 452 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Skalky, Nový Jičín
ID
317
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
67 m2
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
225 m2
Plocha zahrady
158 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Martin Ščerba

Ing. Martin Ščerba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti