Prodej bytu 1+kk, Loučná nad Desnou - Rejhotice, 56 m2

Rejhotice

6 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 406 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi.)

Prověřené firmy v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Když se město stává příliš hlučným a život příliš rychlým, je čas najít útočiště před stresem. Místo, kde můžete zapomenout na uspěchaný svět a vrátit se k tomu, co je opravdu důležité. Místo, kde můžete naslouchat tichu, dýchat čerstvý horský vzduch a obnovit své síly. To vše a mnohem více nabízí horský byt v Údolí Rejhotice.

Tento byt je více než jen místo k životu. Je to váš osobní koutek klidu a pohody v srdci Jeseníků. Je to místo, kde můžete začít a končit každý den s nádherným výhledem na hory a vzpomínkami na nové úžasné zážitky. Místo, kde můžete žít svůj život podle svých pravidel.

Vaše místo, kde se každý den probouzíte s výhledem na nádherné hřebeny hor a usínáte pod hvězdným nebem, které je tak blízko, že máte pocit, že si na něj můžete sáhnout a dotknout se samotné Mléčné dráhy.

Byt je navržen s ohledem na vaše pohodlí a komfort. Moderní design a vysoce kvalitní vybavení vytvářejí prostředí, kde se budete cítit jako doma. Ať už si vyberete jakoukoli dispozici, od 1+kk až po 3+kk, budete mít dostatek prostoru pro sebe a své blízké.

A pro ty, kteří si rádi užívají slunce a čerstvý vzduch, nabízíme byty s balkonem a markýzou, kde můžete relaxovat s knihou nebo se těšit na společné chvíle s přáteli a rodinou.

Ale to nejlepší na tomto bytě je jeho poloha. Nachází se v chráněné krajinné oblasti Jeseníků, kde můžete prozkoumávat nádhernou přírodu, vychutnávat si horské výhledy a těšit se z klidu a ticha. A když se vrátíte z procházky nebo výletu, můžete se těšit na útulnost a pohodlí svého bytu.

Pro všechny rezidenty je k dispozici lyžárna a úschovna kol, dětské hřiště a prostor pro grilování a posezení s přáteli. A pokud jste majitelem elektromobilu, oceníte možnost nabíjení přímo u domu.

Stačí-li Vám si byt užívat jen nějakou část v roce, může se tento byt stát skvělou investicí. V čase stoupá na hodnotě a se speciálním investičním programem, který vám můžeme nabídnout, získáte garantovaný pasivní příjem a o vše budete mít postaráno.

Rekonstrukce vily jede naplno, termín dokončení je plánován na září/říjen 2023.

Takže, co říkáte? Jste připraveni začít novou kapitolu svého života v srdci Jeseníků? Jste připraveni objevit kouzlo života v Údolí Rejhotice? Těšíme se na vás.

Parametry bytu

Cena
6 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi.
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Rejhotice
ID
319
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
56 m2
Patro
3. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
56 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Antonín Procházka

Antonín Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Loučné nad Desnou?

Top nabídky

Podobné nemovitosti