Prodej bytu 2+1, Nový Jičín, Vančurova, 52 m2

Vančurova, Nový Jičín

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Novém Jičíně

Informace k bytu

Prodej prostorného družstevního bytu 2+1 situovaného ve druhém patře čtyřpodlažního panelového domu v Novém Jičíně na adrese Vančurova ulice. Celková užitná plocha bytu činí 52,3 m2.

Tento byt se nachází v původním udržovaném stavu, což nabízí novým majitelům široké možnosti úprav dle vlastních představ. Dispozice bytu zahrnuje chodbu s vestavěnými skříněmi, koupelnu s vanou, samostatnou toaletu, kuchyň, obývací pokoj a ložnici. V kuchyni je k dispozici kuchyňská linka s plynovým sporákem a původní spíž. Pro uskladnění věcí poslouží vestavěné skříně v chodbě.

V rámci revitalizace domu byla provedena instalace nových balkónu, plastová okna, nová střecha a zateplení. K bytu dále náleží sklepní kóje a možnost parkování před domem. Tato lokalita je doporučována pro svou vynikající dostupnost ke všem službám a občanské vybavenosti. Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě.

Náklady na bydlení činí 4 153 Kč + energie.

Parametry bytu

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Vančurova, Nový Jičín
ID
BE24021
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BONA ELECTA

Štefánikova 1163/12, Kopřivnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Alena Hefková

Alena Hefková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti