Prodej pozemku pro bydlení, Jindřichov, 4090 m2

Jindřichov

4 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 968 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jindřichově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Kamenný kopec, místo neobyčejných výhledů.

Už Vám někdy proběhlo hlavou, že chcete klid a pauzu od městského života? Anebo že byste to chtěli jako investor dopřát jiným lidem? Pak právě Vás jistě zaujme neobyčejné místo těsně pod vrcholem Kamenného kopce, právě na rozcestí obcí Pusté Žibřidovice, Pekařov a Žárová. Jde o jedinečný stavební pozemek v blízkém okolí, takže samota je zde zaručena.

Parcela patřící do katastru Pustých Žibřidovic o výměře 4 090 m2 je dostatečně velká hned na několik staveb. Je příjemně svažitá, takže si Váš architekt nebo Vy sami můžete vyhrát a naplánovat tak každý detail a užitnou hodnotu Vaší budoucí nemovitosti. Je zde také možno umístit různé, dnes tak trendy tiny house, tree house, kontejnerové bydlení, roubenky, prostě co Vás napadne. Anebo tuto samotu využít skutečně jako samotu s dominantní stavbou, kde luxusní výhled na masiv Králického Sněžníku a Jeseníků oplatí i výhled na Vaši chalupu.

Výhledy do širokého okolí stojí za to a uchvátí každého, kdo se k tomuto neodolatelnému místu přiblíží. Je zde možno z nedalekého vedení ČEZ připojit elektřinu. Vzhledem k umístnění parcely je třeba počítat s vybudováním studny a čističky odpadních vod. K hranici pozemku vede obecní cesta a přilehlá asfaltová silnice Vás dovede pohodlně k nedalekým turisty vyhledávaným místům jako Velké Losiny, Branná, Dolní Morava nebo do Malé Vídně, jak se přezdívá nedalekému Šumperku. Vede zde hned několik cyklistických, turistických či běžkařských stezek, takže o zábavu a pohyb tu máte postaráno. Pokud Vás budou bolet nohy, můžete se pohodlně svézt autobusem, zastávka je hned u pozemku.

Pokud máte zájem o více informací, nebo se chcete rovnou na pozemek podívat, pište či volejte a mrkneme na to!

Parametry pozemku

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Jindřichov
ID
0090
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
4090 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Kleštinec

Michal Kleštinec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jindřichově (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti