Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Litovel, 18251 m2 (ID: 2121404)

Litovel

27 376 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 130 468 Kč /za měsíc

(vč. právního servisu i provize RK)

Prověřené firmy v Litovli

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemek určený pro komerční využití o výměře 18.251 m2 v Litovli, v místní části Unčovice.

Pozemek se nachází na strategickém místě přímo u dálničního sjezdu ve směru Olomouc - Mohelnice, a to 14 km od Olomouce.

Pozemek je dle územního plánu veden jako VD - plochy pro drobnou řemeslnou výrobu a služby a je určen např. k výstavbě výrobní či skladové haly a navazující administrativy, čerpací stanice pohonných hmot - podrobně rozvedeno níže.

Podmínky pro využití plochy:

Přípustné využití - stavby a zařízení pro drobnou a řemeslnou výrobu, skladování a navazující administrativu, výrobní služby, čerpací stanice PH, plochy pro odstavování vozidel, sběrné středisko odpadu.

Podmínečně přípustné - podmínkou pro situování výroby je, že okolní bytová zástavba nesmí být negativně ovlivněna provozem vzniklé výroby. Přípustnost bude posouzena v rámci následného řízení dle stavebního zákona. V chráněném venkovním prostoru stávajících staveb pro bydlení budou splněny hygienické limity hluku v denní a noční době. Na plochách výroby lze situovat také plochy nevýrobních služeb a ubytovací jednotky a ubytovny, a to dokud nebudou převažující výrobní funkcí areálu negativně ovlivněny.

Nepřípustné - Bydlení, občanské vybavení, zařízení sportu a rekreace.

Pro bližší informace o nemovitosti nás neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle či prostřednictvím e-mailu.

Parametry pozemku

Cena
27 376 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu i provize RK
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Litovel
ID
2024-04-1
Plocha nemovitosti
18251 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

JUDr. Jaroslav Klimeš

JUDr. Jaroslav Klimeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Litovli?

Podobné nemovitosti