Prodej rodinného domu, Olomouc, Šemberova, 200 m2

Šemberova, Olomouc

24 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 095 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Olomouci

Informace k domu

Hledáte ke koupi rodinný dům na nádherném místě v centru města Olomouc? Pak si nenechte ujít tuto příležitost: rodinný dům s 2 atypickými byty o dispozici 2+1 a 3+1 v tiché ulici Šemberova.
V této nemovitosti si budete mimo jiné užívat velmi zajímavé dispoziční řešení a opravdu s vkusem a citem provedenou nákladnou celkovou rekonstrukci, při které byl kladen důraz na zachování historie domu a zachování původních prvků.
Dům má celkem 3 podlaží. V přízemí je byt o dispozici 2+1, WC, koupelna se sprchovým koutem, technická místnost , vstup do vlastního vinného sklípku, vstup na vnitřní atrium s posezením. V 1. patře je v současné době prostorný pokoj využívaný jako pracovna a pak hlavní ložnice se vstupem na terasu, koupelna s vanou i sprchovým koutem, WC. V podkroví se nachází opravdu prostorná kuchyně, která je vybavena veškerými spotřebiči, obývací pokoj s krbem, samostatné WC. Velmi zajímavým prvkem je také středové schodiště, které dům propojuje.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (kanalizace, vodovod, plyn, elektřina), vytápění a ohřev vody je řešen plynovým kotlem. Vytápět můžete také krbem, který je umístěn v obývacím pokoji. Dům je částečně podsklepený – vinný sklípek.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku. Těšíme se na viděnou. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
24 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Šemberova, Olomouc
ID
129808
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
119 m2
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
150 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Hana de Hoogová

Hana de Hoogová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti