Pronájem skladu, Karviná - Fryštát, Lešetínská, 603 m2 (ID: 2120986)

Lešetínská, Karviná, Fryštát

49 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Všechny uvedené ceny jsou bez DPH)

Prověřené firmy v Karviné

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu exkluzivní areál, který se nachází v lokalitě Karviná. Tento samostatný, oplocený areál je snadno přístupný díky sjezdu přímo z přilehlé silnice, což zajišťuje výbornou dostupnost pro váš podnikatelský záměr.

Celková užitná plocha haly činí 603 m², z čehož 23 m² tvoří kanceláře, které poskytují pohodlné pracovní prostředí pro vás a vaše zaměstnance. Hala je vybavena železobetonovou nakládací rampou s plošinou, což usnadňuje manipulaci s materiálem a zbožím. Pro maximální využití prostoru hala nabízí výšku stropu 4,15 metrů, což je ideální pro různé typy podnikatelských operací.
Vnitřní prostory haly jsou ideální pro širokou škálu činností, jako jsou skladování, servisní střediska, dílny nebo provozovny. Prostory se nachází v přízemí zděné budovy a jsou ihned k dispozici k užívání.

K dispozici je také velká asfaltová parkovací a manipulační plocha o rozloze 295 m², která nabízí dostatek místa pro parkování a operativní logistiku.

Náš areál je zabezpečen moderními technologiemi, včetně uzamykatelné elektrické posuvné brány, která efektivně chrání přístup do objektu. Tento systém zabezpečení zaručuje nejen ochranu vašeho majetku, ale také bezpečnost vašich operací. Navíc, celý areál je napojen na centrální pult ochrany, což přináší další vrstvu bezpečnosti a umožňuje vám klidněji se věnovat vašemu podnikání bez obav z neoprávněného přístupu nebo jiných bezpečnostních rizik.

Majitel požaduje vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu plus DPH. Cena za pronájem je stanovena na měsíční bázi a je uvedená také bez DPH. Elektřinu a další energie si nájemci platí sami, což umožňuje lepší kontrolu nad vašimi provozními náklady.

Tento moderní a funkční areál nabízí vše, co moderní podnikání vyžaduje. Jeho poloha v Karviné zaručuje dobrou dostupnost a viditelnost, což jsou klíčové aspekty pro úspěšné podnikání. Bezpečnostní opatření a kvalitní zázemí dávají tento prostor do popředí jako ideální volbu pro vaši firmu.

Areál představuje výjimečnou příležitost pro každého, kdo hledá prostor pro rozvoj svého podnikání v dynamicky se rozvíjející lokalitě Karviná. Nechte se inspirovat možnostmi, které tento prostor nabízí, a udělejte další krok k realizaci vašich podnikatelských cílů.

Pokud máte zájem o další informace nebo si přejete sjednat prohlídku, neváhejte kontaktovat naši BO! kancelář. Náš tým je připraven vám kdykoliv poskytnout potřebné informace a zorganizovat prohlídku areálu na míru vašim potřebám.

BO s námi rostou příběhy..

Parametry nemovitosti

Cena
49 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Všechny uvedené ceny jsou bez DPH
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Lešetínská, Karviná, Fryštát
ID
4727
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
603 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
138 m2
Podlahová plocha
603 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Iveta Palochová

Iveta Palochová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Karviné?

Podobné nemovitosti