Prodej bytu 3+kk, Canazei, Itálie, 78 m2 (ID: 2120105)

Canazei, Itálie

21 502 343 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Luxusní resort s pouhými 6 apartmány se 2 ložnicemi na prodej vyrůstá v samém srdci ráje lyžařů – Dolomitech. Jen 300 metrů od 2 stanic lanovek a do 15 minut od několika lyžařských středisek. Díky perfektní poloze projektu, pár minut od Dolomiti Superski, největšího sdružení ski areálů na světě, se projekt stává skvělou příležitostí k investici do zbrusu nové nemovitosti na severu Itálie! Z ČR se do svého druhého domova dostanete za 7 hodin.

Proč tato nemovitost
• Cca 300 metrů od 2 počátečních stanic lanovky, kterými se dostanete do ski areálu Belvedere-Col Rodella či do Ciampac.
• 11 minut jízdy od lanovky vedoucí do ski areálu Marmolada.
• Exkluzivní poloha v srdci Dolomit – do 15 minut se dostanete do ski areálů Dolomiti Superski.
• Do pár minut dojedete i do destinací jako Arabba, Corvara, Cavalese či Predazzo.
• Většina apartmánů má k dispozici terasu.
• Venkovní parkovací stání i parkování v garáži.
• V okolí resortu najdete spoustu restaurací, obchodů a kaváren.
• Moderní design s dřevěnými prvky.
• Skvělá dostupnost z ČR.

Umístění
Resort o 6 apartmánech se nachází v malebné horské vesničce Alba di Canazei, 2 km od centra městečka Canazei. Díky skvělé poloze resortu jsou 2 počáteční stanice lanovek vzdálené jen 300 metrů od resortu, za pár minut se tedy dostanete do ski areálů, které jsou součástí Dolomiti Superski. V okolí apartmánů najdete spoustu restaurací a obchodů.

Poslední šance koupit nemovitost v Alpách či Dolomitech?
Víte o tom, že pro české investory je čím dál tím komplikovanější koupit novou, ale i starší, nemovitost v Alpách či v Dolomitech? Ve většině exponovaných oblastí je patrná snaha ochránit místní realitní trh před nerezidentními investory. Přečtěte se více o podmínkách koupě a užívání nemovitosti v Alpách a Dolomitech na našich stránkách.


Apartmány na prodej
Resort sestává celkem ze 6 apartmánů se 2 ložnicemi a krytými terasami. Každý apartmán má přidělené venkovní i garážové parkovací místo a sklad.

Standardy
V interiérech apartmánů budou použité vysoce kvalitní materiály jako např. dřevo a velkoformátová dlažba. Díky velkým oknům do interiérů proniká dostatek přirozeného světla. Apartmány se prodávají bez zařízení, takže noví majitelé mají možnost si svůj apartmán zařídit přesně podle svého vkusu.

Termín dokončení
Předpokládaný termín dokončení je stanoven na podzim 2025.


Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku místa výstavby v itálii.

Parametry bytu

Cena
21 502 343 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
1. 6. 2024
Adresa
Canazei, Itálie
ID
DK20639
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
78 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Rejcha

Jan Rejcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti