Prodej rodinného domu, Malá Lhota, 134 m2

Malá Lhota

4 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 828 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Malé Lhotě

Informace k domu

Vítejte v oáze klidu a přírody – tato slova nejlépe vystihují místo, kde se nachází novinka v nabídce - dům k trvalému bydlení nebo rekreaci. Malá Lhota je kouzelná vesnice v okrese Blansko a žije zde jen 166 obyvatel.

Rodinný dům prošel v roce 2009 kompletní přestavbou, má jedno nadzemní podlaží, obytné podkroví a je částečně podsklepený. Stavba je zapuštěna do terénu, má sedlovou střechu o dvou výškových úrovních.
Dům je zděný, kombinace kamene a cihly (suterén je z kamene), nosné konstrukce jsou zateplené, střešní krytina je keramická střešní taška, okna i dveře plastové. Objekt je vytápěn pomocí plynového kotle a v obývacím pokoji jsou krbová kamna.
Podél východní strany objektu, hned za vstupní brankou, se nachází veranda, která je z části krytá. Odtud vedou hlavní vstupy do prvního nadzemního podlaží rodinného domu a schodiště na terasu a zahradu. Suterén domu, kde se nachází sklep, je průchozí. Jeden vstup je z příjezdové cesty a druhý z verandy.
V 1. NP se nachází zádveří, prádelna/technická místnost, hala s vestavěnou skříní, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC, kuchyně se schodištěm a obývací pokoj. Schodiště vede do obytného podkroví, kde je prostorná chodba, 2 samostatné pokoje, koupelna se sprchovým koutem a WC a přístup na horní krytou terasu, na kterou navazuje zpevněná betonová plocha, za níž je ve svahu zahrada, která je přístupná po schodech. Terasa je útulně zařízená, je zde malé jezírko s fontánkou a pergola k posezení - ideální pro časnou ranní kávu nebo večerní čtení a sklenici vína - výhled je do zahrad, kde čerstvý vzduch a ničím nerušený zpěv ptáků Vás opravdu přenese do oné oázy klidu a míru, kde zapomenete na stres a překotný spěch velkoměsta.

Ale není to jen o domě. Malá Lhota je přívětivá obec, kde čas plyne pomaleji a kde se zná každý soused. A přestože jste tu v klidu, jste jen 4 km jižně od Černé Hory (okres Blansko) a 20 km severně od Brna. Obec se nachází ve styku tří údolí, která nejsou moc hluboká, přesto je vesnice v okolí poměrně skrytá a skýtá tak poklidný život s velkoměstem téměř za zády. Její nadmořská výška je 387m.n.m. Návsí protéká Malolhotský potok a uprostřed je rybník. V obci najdeme kulturní dům, ve kterém je místní knihovna, obecní úřad a kulturní sál. Obec je obsluhována pojízdnými prodejnami, nachází se zde 1 autobusová zastávka IDS JMK s pravidelnými spoji – např do Černé Hory, která je spádovou obcí, se dostanete za 15 minut, do Brna-Králova Pole za 30 minut. Spojení autem je bezproblémové a rychlejší.
Kompletní pasport nemovitosti k dispozici v RK, plány na vyžádání zašlu.
Zaujala Vás tato nabídka? Neváhejte si domluvit si prohlídku již v pátek 26. dubna a buďte mezi prvními zájemci :) Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.

Parametry domu

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Malá Lhota
ID
BP110396
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
134 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
134 m2
Plocha nemovitosti
316 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Allrisk reality

Palackého třída 1152/104, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Hana Hodonská

Hana Hodonská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Malé Lhotě?

Podobné nemovitosti