Prodej rodinného domu, Brno, Ladova, 220 m2

Ladova, Brno

17 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 352 Kč /za měsíc

(Konečná cena včetně provize.)

Prověřené firmy v Brně

Informace k domu

V roce 2009 zakoupili klienti rodinný dům po příbuzných, kteří jej postavili v roce 1984. Proběhla rekonstrukce včetně kompletního zateplení celého objektu, výměny oken a nové fasády. Vzhledem k celkovému tepelnému komfortu došlo i zateplení stropu ze suterénu.

Dále klienti pokračovali v úpravě interiéru. Ve 2.NP jsou 3 pokoje, 1 balkon s nádherným výhledem na Brno, koupelna a WC. 1.NP klienti celé otevřeli. Vznikl tak nadstandardní prostor pro kuchyni, jídelní část a obývací pokoj s balkónem a výhledem do zahrady.
V přízemí klienti ponechali 2 pokoje a koupelnu s WC.

Schodiště je zrenovované a velmi prostorné.

Vytápění celého domu obstarává velmi úsporný kondenzační kotel. Teplá voda je ohřívána buď kotlem nebo fototermickými panely ze střechy do zásobníků o kapacitě 480l.
Dále je možnost v 1.NP a 2.NP přitápět tepelným čerpadlem vzduch- vzduch s možností klimatizace. V domě je vyvložkovaný komín na pevná paliva, na základě kterého lze v 1.NP topit v moderních a hlavně funkčních litinových kamnech.

V suterénu je prostorná garáž, 3 místnosti a prádelna. Přes prádelnu je další východ ven k zadnímu sklepu a dále schody na terasu.
Ve spodní části domu už proběhla jen udržovací rekonstrukce.

Zahrada je ve středomořském stylu, pěstují se zde např. Fíkovníky, olivovník, cedr. Posezení je možné buď na terase, nebo i přímo v zahradě, kde si uklidníte nervy u fontány. Vzrostlá vegetace zajišťuje plné soukromí.

Díky rohovému domu je zde možnost pro přístavbu dalších parkovacích stání.

Dům je ideální pro větší rodinu, nebo i jako podnikatelský záměr na úpravu několika bytů.

Díky kvalitní rekonstrukci, kdy bylo myšleno i na alternativní topení, se energeticky dostal na velmi levné bydlení (energetický štítek je zadán, po jeho dodání upravím hodnotu G na hospodárnější) a majitelé ho s těžkým srdcem opouští.

Parametry domu

Cena
17 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena včetně provize.
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Ladova, Brno
ID
151/5052
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
220 m2
Plocha nemovitosti
283 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HIGH FLOOR

Jana Babáka 2733/11, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Roman  Ševčík

Roman Ševčík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti