Prodej bytu 2+kk, Rokycany, Muchova, 42 m2 (ID: 2119415)

Muchova, Rokycany - Nové Město

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Rokycanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji zcela nový byt o dispozici 2+kk s výměrou 42, 15 m2 v přízemí novostavby domu v Rokycanech. Nemovitost se nachází v klidné části města s převažující zástavbou rodinných domů – ulice Muchova. Celá novostavba dvoupodlažního domu je ve fázi finálních úprav s očekávanou kolaudací 5/24.

Tento byt je dispozičně rozdělen na obývací pokoj a příčkou oddělenou ložnici, dále na kuchyni, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou a vstupní předsíň. Z obývacího pokoje je skrze francouzská okna přístup na předzahrádku, která je součástí prodeje. Prostory bytu jsou znázorněny v přiloženém půdorysu podlaží.

V bytě je zhotovena elektroinstalace a příprava na kuchyňskou linku dle výběru nového majitele. Byt je vybaven zcela novými plastovými okny. Podlahová krytina – keramické obklady a vinyl.

Byt je vytápěn teplovodním podlahovým topením. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel.

Celý dům se skládá pouze ze 4 bytů a garáže. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, fasáda domu je zateplena, střecha je mírně šikmá s plechovou střešní krytinou – PENB kategorie B.

Součástí prodeje je dále parkovací stání na vydlážděném pozemku před domem. Na pozemek je vjezd prostřednictvím dálkově ovládané brány.

Jedná se o klidné rodinné bydlení typu rodinného domu (včetně možnosti využití předzahrádky u domu vhodné např. na grilování, příslušející samostatně ke každému bytu) se snadnou dostupností do centra města s veškerou občanskou vybaveností.

Financování nejvýhodnější hypotékou Vám zajistíme zdarma.

Doporučujeme prohlídku. Pro více informací volejte makléře.

Parametry bytu

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Muchova, Rokycany - Nové Město
ID
P1371
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Mgr. David Vrzal

Mgr. David Vrzal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Rokycanech?

Podobné nemovitosti