Prodej rodinného domu, Hodonín, M. Benky, 289 m2

M. Benky, Hodonín

13 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Hodoníně

Informace k domu

Pohodlný, jedinečný a od základu zrekonstruovaný dům v Hodoníně, na kterém nenajdete chybu. Dům na jednom z nejlepších míst v Hodoníně vám nabízíme ke koupi a detailní prohlídce. Tato nemovitost splňuje veškeré požadavky luxusního bydlení skloubením estetické a praktické stránky. Vnitřní dispozice domu byla při rekonstrukci výrazně změněna a dům byl také rozšířen dostavbou o saunu, vinárnu a odpočinkovou místnost.

Řadový třípatrový dům se rozkládá na rovinatém pozemku o celkové výměře 342 m2, zastavěná plocha činí 184 m2, zahrada má 158 m2. Užitná plocha domu je dle technické dokumentace 289 m2.
Dispozičně je dům koncipován jako 5+kk s velkými místnostmi, vhodný pro rodinu a zároveň poskytující dostatek prostoru a soukromí pro práci z domu. Určitě oceníte nejen spoustu místa, ale zároveň uspořádání jednotlivých místností a příslušenství, jež je promyšlené a smysluplné. Komfort bydlení, který dokonale promyslel majitel objektu je vynikající.

Dům je nízkoenergetický, což potvrzuje průkaz energetické náročnosti budovy, dle kterého se jedná o třídu B (velmi úsporná). Stěžejním prvkem je zejména vytápění domu pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda s akustickým krytem na vnější jednotce (v zahradě) a teplovodního podlahového topení. Dům je zateplen a jsou zde nová plastová okna. Aktuálně nastavené sazby za elektrickou energii jsou: VT – 5.16 Kč/kWh a NT – 5.06 Kč/kWh. Dle aktuálního vyúčtování (za rok 2023) byla celková spotřeba 5.279 mWh. Veškeré skleněné výplně jsou dále vybaveny předokenními žaluziemi, které zvyšují tepelný komfort v domě.

Suterénní prostory domu jsou vyhrazeny pro pohodlné parkování v garáži. Je dostatečně prostorná pro dva automobily, kola a jiné sportovní vybavení. V dostavbě směrem do zahrady je sauna pro čtyři osoby se sprchou a přímým výstupem na pozemek. Ve vedlejší odpočinkové místnosti je toaleta, kuchyňka a vstup do separátní vinotéky. Do suterénních prostor se také dostanete vnitřním schodištěm suchou nohou přímo z domu.

První nadzemní podlaží domu je vyhrazeno pro společný a společenský život rodiny. Obývací prostor s kuchyní má 43 m2, velkoformátová okna jej odděluji od velké venkovní terasy s výhledem na zahradu. Celé patro je světlé, vzdušné a prostorné. Za zmínku stojí také designové interiérové prvky jako jsou skleněné posuvné dveře, stěrky na stěnách, vestavěné skříně, moderní kuchyně a dřevěné schodiště jež je hlavní ozdobou vstupní haly. K dispozici je tu také samostatný pokoj a koupelna s toaletou.

Druhé patro je již zcela vyhrazeno pro soukromí všech obyvatel domu. Tři velké ložnice s rozměry 16 m2, 23,5 m2, 18,5 m2, šatna, rodinná koupelna a navíc ještě i samostatná toaleta poskytuji nadstandardně velké bydlení i pro vícečetnou rodinu se zachováním vlastního prostoru pro každého člena.

Zahradu u domu je nutné od základu založit nově. Celková kultivace s původně plánovaným bazénem nebyla před prodejem realizována.

Parametry domu

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
M. Benky, Hodonín
ID
00092
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
289 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
164 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Real Marco

Hlinky 150/78, Brno, Staré Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Mgr. Tamara Hanáková

Mgr. Tamara Hanáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hodoníně?

Podobné nemovitosti