Prodej rodinného domu, Smržov, 70 m2

Smržov

3 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 157 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Smržově

Informace k domu

Společnost RE/MAX Future Vám nabízí zajímavou příležitost - koupě zděné budovy s pozemkem o celkové výměře 540m2. Aktuálně se jedná o prostornou dvougaráž se zděnou letní kuchyní, terasou a dalším zázemím. Je zde platné stavební povolení do r. 2025 na přestavbu budovy na klasický obytný bungalov 3+kk se zázemím. Projekt a celá projektová dokumentace prošla schválením stavebního úřadu a je součástí ceny.

Budova garáže s pozemkem sloužila jako celek se sousedním rodinným domem. Nyní je pozemek oddělen geometrickým plánem, na pozemku je vlastní studna, větší kulatý bazén a další plechová garáž s betonovými základy, je zde také vlastní elektrická přípojka u pozemku a bezproblémový příjezd z místní komunikace. Přístupová cesta je ve spoluvlastnictví všech majitelů domu v ulici. Nový vlastník si tedy odkoupí svůj podíl. Jedná se především o velmi klidné a krásné místo nad obcí, na konci slepé ulice, s výhledem na Smržov a do dalekého okolí.

Vše je připravené, aby byl dům nezávislý na sousední nemovitosti. Projekt počítá s tepelným čerpadlem nebo elektrokotlem, s vlastní čističkou nebo jímkou. Náklady na přestavbu a dokončení byly vyčísleny na 1,5 - 2mil. Po dokončení se bude jednat velmi atraktivní nový domek s veškerým moderním komfortem a stále dostačující velikostí zahrady.

Obec Smržov se nachází na strategickém místě 14km od HK, 8 km od Jaroměře a 5km od Dálnice D11. Více info v RK.

Parametry domu

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Smržov
ID
211-NP03906
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
88 m2
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
540 m2
Plocha zahrady
452 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Převod do OV
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Bc. Petr Malý

Bc. Petr Malý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Smržově (okr. Hradec Králové)?

Podobné nemovitosti