Prodej rodinného domu, Děčany - Solany, 100 m2

Děčany, Solany

890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 241 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Děčanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Pokud hledáte RD, anebo Chalupu pro rekreaci a regeneraci v klidné lokalitě nedalekého Českého středohoří s dobrou dostupností z okolních měst vlak, bus, auto (Prahy, cca 55 minut) a možnostmi aktivního života a kultury, tak inzerát přečtěte celý.

Nabízím vám hezký dům v Solanech nedaleko Třebívlic a Děčan (povíme si o nich později). Obytnou část domu tvoří obývací pokoj, hala, obytné podkroví, které je využíváno jako ložnice a disponuje malým samostatným úložným prostorem.
(celkem 50 m2). Součástí domu jsou i další prostory, jako je sklep, dílna, místnost na nářadí a velká půda, které umožňují realizaci vašich představ a po rekonstrukci mohou rozšířit obytný prostor až na dvojnásobek aktuální rozlohy.
K domu patří pozemek 221 m2, na kterém se nachází zastřešená pergola, pod kterou se odehrává většina společenského života. Prostor kolem domu lze také využít jako malou zahrádku a v létě jistě oceníte zahradní sprchu.

Dům se v současnosti využívá jako rekreační nemovitost a máte elektřina 220V a 380V, voda (vodovod), vysokorychlostní kabelový internet a v případě zájmu i možnost napojení na plynovod (cca 30 m). V domě, ani na parcele není k dispozici kanalizace/odpad, a proto disponuje suchým WC a sprchou na zahradě. Sprchu na zahradě však oceníte v horkých letních dnech
Velice důležité jsou také dobré sousedské vztahy a společná setkání s nimi.
Solany zajišťují nejen dobrou dostupnost k vaší nemovitosti, ale slouží jako základna pro výlety do okolí, například na hrad Házmburk, zámek Libochovice a do celého Českého středohoří. Kraj je jako dělaný pro cyklistiku a turismus. Na jižním konci obce bylo zbudováno multifunkční sportovní hřiště.

V nedalekých Třebívlicích najdete obchody, koupaliště, víceúčelové hřiště, ale také například Švestkovou dráhu i akce, jako Václavská pouť, Třebívlické kulturní léto. Místní vinařství JohannW, je známé kromě dobrého vína a vinobraní i pořádáním kulturních akcí i koncertů známých kapel a umělců. Stačí si přečíst rozvrh akcí na jejich webu a víte, že je budete chtít vidět.

Prohlídky nemovitosti jso plánované na sobotu 04.05.2024.
Teď už je to jen na vás a pokud chcete další informace zavolejte mi

Zajímavosti v okolí: · Švestková dráha (1,5 km) · Kamenná slunce u Hnojnic (1.8km) · Cihlářská pec Hnojnice (1,7km) · Muzeum Ulriky von Levetzow (2.3km) · Přírodní památka Koštice (6,4 km) · Házmburk (7.6km) · Zámek Libochovice (10.3km) · Muzeum českého granátu Třebenice (10,5 km) · Zámek Pátek nad Ohří (3,8 km)

Parametry domu

Cena
890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Děčany, Solany
ID
11279
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
55 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
57 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
221 m2
Plocha zahrady
221 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Radim Fichtner

Radim Fichtner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Děčanech?

Podobné nemovitosti